Narcis Enăchescu, noul antrenor al Flacărei Horezu

Narcis Enăchescu va pregăti în sezonul viitor echipa de Liga a III-a, Flacăra Horezu.

Edilul din Horezu, Nicolae Sărdărescu a avut o listă listă lungă de antrenori cu care a discutat, printre care Vasile Ilinca (Cozia Călimănești), Adi Dulcea (Bascov), Constantin Diaconu (Târgoviște) sau Paul Batin (Recea).

Până la urmă, alesul este Narcis Enăchescu, posesor al licenței UEFA A și totodată profesor la Gib Mihăescu Drăgășani, antrenor la ISport și scouter zonal la FRF.  Tehnicianul a mai antrenat în Liga a III-a pe Ghecon Lăpușata și la județ a mai pregătit pe Damila și Hidro, cu ultima pierzând barajul de promovare.

”Mi s-a prezentat un proiect serios pe doi ani de zile, de construcție a unei echipe care să poate încerca promovarea. Voi colabora cu Raul Nistor, cu care am mai lucrat și la Ghecon Lăpușata. Sunt condiții bune  la Horezu pentru Liga 3, este un buget bun de salarii, rămâne să definitivăm lotul ca să stabilim obiectivele.  Sunt 12-13 jucători care rămân din vechiul lot și urmează să încercăm să mai aducem câțiva fotbaliști. Trebuie aduși jucători cu experiență, pe lângă care tinerii pot să crească cum era scheletul format acum 2-3 ani cu Ad.Popa, Munteanu, Dinu și Precup. O să mai am întâlniri cu conducerea clubului și stabilim strategia de transferuri pentru perioada următoare” a spus Narcis Enăchescu.

Profesorul din Drăgășani a organizat în weekend și a șasea ediție a Memorialului Valeriu Enăchescu, în memoria tatălui său. ”Mulțumesc pentru sprijinul acordat: Primăria Dragășani, C.N. GIB MIHĂESCU DRAGĂȘANI, DJTS VÂLCEA, AJF VÂLCEA. Mulțumesc tuturor prietenilor care au fost alături de mine și de copii” a mai spus noul antrenor al Flacărei.

Din lotul horezenilor care a terminat sezonul trecut, și-au anunțat plecarea mai mulți jucători: Trașcă, Stănică, Grosu, Pencea, Pușcașu sau Vartolomei, dar lista se va mări. Simeanu este și el cu bursă în SUA și va reveni în țară în septembrie, în timp ce I.Mihăescu și Ruican dau probe la alte echipe. Singurul transfer cert este revenirea de la Dăești a localnicului Radu Georgescu și venirea în septembrie a atacantului Florin Cioablă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *