Constantin Bărzăgeanu: „Îi mulţumesc preşedintelui Consiliului Judeţean şi îl felicit pentru tot ce face în fiecare localitate din judeţ”

Prin intermediul Consiliului Judeţean Vâlcea, în comuna Mihăeşti se asfaltează drumul principal din localitate. Lucrările vizează modernizarea DJ 647pe o lungime de un kilometru în această perioadă, urmând ca, din toamnă, să continue lucrările de asfaltare. Este un tronson foarte important pentru comunitatea din Mihăeşti, fiindcă traversează localitatea, dar şi pentru turism, în general, deoarece drumul duce la Mănăstirea Govora şi în oraşul Băile Govora. Primarul Constantin Bărzăgeanu salută decizia preşedintelui Consiliului Judeţean fiindcă, atunci când vine vorba despre sprijinul de care comunităţile din judeţ au nevoie, nu ţine cont de culoarea politică a primarului.

„Sunt foarte bucuros că domnul preşedinte al Consiliului Judeţean nu ţine cont de culoarea politică a primarului atunci când comunităţile din judeţ au nevoie de sprijin. Avem două echipe care lucrează pe drumul judeţean, reabilitează tot drumul, se toarnă asfalt. Trebuie să menţionez că aceste lucrări continuă de fapt cu asfaltarea drumului din satul Măgura. Se lucrează şi deja se tasează, acum se frezează, după care lucrările vor continua până la intersecţia cu localitatea Govora unde la fel, se amenajează acostamentele. Am înţeles de la domnul director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Vâlcea că ne va trimite inclusiv un utilaj care taie crengile de pe marginea drumului, fiindcă noi avem un tractor care doar coseşte iarba. Drumul judeţean are o lungime de 6 kilometri, traversează localitatea şi este un tronson extrem de important care arată bine, pot spune că este „boboc”. Nu vom mai avea probleme cu el mult timp, fiindcă acest drum a fost modernizat periodic. În prezent ni se va asfalta o porţiune din drum pe o lungime de un kilometru şi se va mai asfalta încă un kilometru spre toamnă. Pe această cale vreau să îi mulţumesc preşedintelui Consiliului Judeţean, vreau să-l felicit pentru tot ce face în fiecare localitate din judeţ, fiindcă am înţeles că sunt în judeţ peste 20 de echipe care asfaltează”, a punctat primarul localităţii Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu.

Proiecte în curs de implementare

Administraţia locală din Mihăeşti a primit de la de la Compania Naţională de Investiţii vestea că s-a aprobat finanţarea proiectului privind asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 10,6 kilometri. În perioada următoare urmează să aibă loc licitaţia pentru desemnarea constructorului. „În proiect sunt prinse, în vederea asfaltării, tronsoane neasfaltate aflate în fiecare sat însumând 10,6 kilometri. Cu acest proiect vom termina într-un procent destul de mare tot ceea ce înseamnă asfalt în localitate”, afirmă primarul localităţii Mihăeşti. Constantin Bărzăgeanu ne informează că lucrările la sala de sport sunt în grafic, iar la dispensar se lucrează în interior, urmând să aibă loc licitaţia în vederea achiziţionării aparaturii medicale. Mai mult, cu bani din bugetul local se asfaltează un drum comunal şi sunt în faza de proiectare drumurile de tarla, în vederea modernizării.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *