Este oficial: USR, PSD și PER sunt în alianță la Râmnicu Vâlcea

O nouă ședință de Consiliu Local s-a finalizată astăzi la Râmnicu Vâlcea, cu o concluzie importantă: este evident că USR și PSD,PER au format oficial o alianță politică. Astăzi, cu cele 14 voturi pe care le-au obținut prin alianță, au scos președintele de ședință Grigore Crăciunescu și l-au ales pe Petrișor Manda pentru următoarele 3 luni de zile.

Virgil Pîrvulescu, despre faptul că au reușit să înlocuiască președintele de ședință: ”Nu este nicio problemă din partea noastră să își nominalizeze alt consilier. Este o alianță în momentul de față, au majoritate cu 14 voturi USR, PSD și PER.”

Vă mulțumesc frumos pentru încrederea dumneavoastră și vă asigur că pentru următoarele 3 luni acest scaun nu este individual și că oricare din dumneavoastră aveți oportunitatea de a-l ocupa pentru a avea experiență. Nu este un scaun permanent al unei persoane, al unui consilier. Vă asigur că în următoarele 3 luni următorul va ocupa acest scaun, m-ați ales să conduc ședințele de Consiliu Local și fiecare dintre noi are dreptul să ocupe locul acesta. a declarat consilierul USR Petrișor Manda, după ocuparea funcției de președinte de ședință.

Un alt motiv prin care este evident faptul că alianța USR-PNL nu mai există este poziționarea de astăzi a consilierilor de la PNL, schimbând locurile de lângă cei de la USR pe un alt set de scaune din filarmonică.

Cei 3 consilieri USR au ramas singuri pe setul de scaune.

S-au ales administratorii pentru PIEȚE PREST SA și ETA SA.

Pentru rolul de președinte al consiliului de administrație de la PIEȚE PREST SA a fost ales Andrei Gheorghiu, iar pentru același rol la ETA SA a fost aleasă Rădulescu Andreea, consilier USR.

La aceste două decizii PNL a decis să nu participe la vot deoarece metoda de alegere ai acestor administratori nu ar fi legală.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *