Burcea și Vișan, în Treapt!

Echipa de Liga a III-a, Flacăra Horezu și-a completat astăzi lotul cu doi jucători tineri, Bogdan Vișan (19 ani) și Robert Burcea (22 ani).

După venirile lui Rareș Sporea (Alba Iulia) și Radu Georgescu (Dăești), Horezu a mai perfectat azi două transferuri, obținând semnăturile mijlocașului dreapta Robert Burcea (care a jucat și la Dăești) și fundașului central Bogdan Vișan (SCM Zalău).

”Mă bucur că am ajuns la Flacăra și că cei de aici au prezent un interes față de mine. Am înțeles care este obiectivul echipei și sper ca la final să ne bucurăm cu toții. Sper ca la Flacăra în anii următori să contribui la promovarea echipei în Liga 2, ceea ce am pierdut cu SCM Zalău la ultima fază” a spus Bogdan Vișan, care a mai jucat și în eșalonul secund la Chiajna și Pandurii.

După ce a plecat în iarna trecută de la Dăești, Robert Burcea (22 ani) s-a antrenat în ultimele luni la echipa a doua a clubului german Schalke 04, fără a mai avea jocuri oficiale. În trecut, Robert a jucat pentru juniorii lui Schalke, Essen și Kray.

”Abia din 1 august putem spune că dăm startul pregătirilor. Până atunci, suntem focusați să alcătuim lotul. Am avut mulți jucători veniți să îi vedem, dar nu au rămas” a spus noul antrenor, Narcis Enăchescu. Printre jucătorii cu care se mai discută sunt frații Boldu sau D.Negoiță (Costești). Din vechiul lot au rămas Nistor, D. Vlădoi, Comănescu, I. Marian, Bălan, Bîrzichie, Nuță, R. Dinu, Chelcea sau Dobrescu.

Echipa din Treapt a disputat deja două teste, 6-1 cu Mateești și 1-1 cu Cozia Călimănești. Pe 28 iulie, de la ora 17.30,  Flacăra va juca în cupă, cu Sparta Rm. Vâlcea, pe modernul stadion Brothers Hub (fostul Oltchim).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *