Impact Real

Un ziar aproape de oameni
Frații Boldu și Verdeș, în Treapt

Alți trei jucători au semnat cu Flacăra Horezu, dar nu vor avea drept de joc în disputa de cupă, de mâine, cu Sparta Rm. Vâlcea.

Flacăra Horezu dispută mâine, pe Stadionul Brothers Rm. Vâlcea (ora 17.30) primul meci oficial al sezonului, în cupă, cu Sparta. Antrenorul Narcis Enăchescu va debuta la Flacăra, alături de cei patru jucători nou legitimați: Sporea (Alba Iulia), Burcea, Georgescu (ambii Dăești), Vișan (Zalău).

Alți trei jucători au mai iscălit contracte cu horezenii: frații Darius și Denis Boldu (ȘF Gică Popescu) și Cezar Verdeș (Reutlingen II – FOTO). Mijlocașul central Cezar Verdeș (23 ani) a jucat în ultimii ani în Germania, astfel că va mai dura până ce acestuia îi va sosi cartea verde. Gemenii Darius și Denis Boldu au fost lansați de la SCM Rm. Vâlcea, au ajuns la ȘF Gică Popescu și în această vară au mai dat în probe și la Pandurii, echipă de Liga a III-a.

Tot mâine, în prima etapă a cupei, la Dăești, Minerul Costești este outsider cu Jiul Petroșani.

Cum poate arăta Flacăra mâine: Sporea – Burcea, Bălan, Vișan, Bârzichie – Nistor, Comănescu – Dinu, I. Marian, Georgescu – Dobrescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *