Oameni de afaceri din Olanda tatonează Băbeniul pentru investiţii

Pentru că în oraşul Băbeni sunt terenuri disponibile, investitorii olandezi şi-au arătat interesul pentru a deschide o fabrică în zonă. Aproape 200 de persoane îşi vor găsi un loc de muncă atunci când această fabrică îşi va deschide porţile:

„În zona parcului industrial din Băbeni, mai exact pe platoul fostei Uzine de Mecanică funcţionează în această incintă peste 30 de firme. Noi am luat legătura şi cu administratorii, proprietari de terenuri şi de unităţi industriale din această zonă care nu mai sunt la capacitatea la care au fost pentru a fi disponibili să dea drumul la închirierea sau la o colaborarea cu alte societăţi. De exemplu, în Băbeni au venit nişte antreprenori olandezi care sunt interesaţi să deschidă o fabrică de confecţii pentru perdele. Eu le-am prezentat întreaga zonă şi sunt încântaţi de Băbeni. Ţinem legătura şi sunt semne că vor să facă în Băbeni această investiţie. Astfel, în oraş se vor crea noi locuri de muncă, mai precis aproximativ 200 de persoane îşi vor putea găsi un loc de muncă. Prin urmare, îmbucurător este faptul că firmele existente se dezvoltă”, a precizat primarul oraşului Băbeni, Ştefan Bogdan.

Administraţia locală din Băbeni îşi doreşte dezvoltarea oraşului. În acest sens, sunt depuse proiecte în vederea finanţării pentru amenajarea pistei de biciclete, pentru construirea unei pieţe agroalimentare şi extinderea reţelei de gaze naturale pe o lungime de 30 de kilometri. După ce aceste proiecte vor demara, iar pe latura privată numărul societăţilor comerciale care îşi desfăşoară activitatea pe raza oraşului Băbeni este în creştere, primarul Bogdan Ştefan este convins că localitatea se va dezvolta rapid, în următorii ani.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *