Horezu, peste Gilortul

Flacăra s-a impus cu 2-1 în testul disputat sâmbătă, în Treapt, cu Gilortul Tg. Cărbunești.

Horezenii au deschis scorul în minutul 38 prin fundașul central Gabriel Vișan, jucător venit în această vară. În minutul 48, juniorul Răzvan Dinu (FOTO) a adus desprinderea. Gorjenii au redus din diferență pe final, prin Chirică. Cele două echipe vor juca un alt amical, peste o săptămână, la Tg. Cărbunești.

Antrenor secund și jucător, mijlocașul Raul Nistor spune că echipa se va pune la punct cu pregătirea fizică până la startul sezonului. ”A fost un joc bun de pregătire, l-am tratat foarte serios, se vede că încă nu suntem fizic la 100%, dar mai avem timp două săptămâni să punem la punct acest lucru. Avem calitate în lot, chiar dacă avem mulți jucători foarte tineri, dar este un plus față de returul sezonului trecut” a spus Raul Nistor. Pentru horezeni, marele minus îl reprezintă deocamdată juniorii Under 19, doi fiind obligatoriu pe teren, pentru că la capitolul Under 20, unde un junior este obligatoriu, Flacăra stă perfect.

Nu am făcut un 11 de bază, s-au alcătuit două echipe de valori apropiate, acum urmează ca antrenorul să definitiveze lotul la 18-20 jucători” a anunțat și președintele Vali Grigorescu.

Flacăra Horezu are șapte jucători noi: Sporea (Alba Iulia), Burcea, Georgescu (ambii Dăești), Vișan (Zalău), Dobrin (junior 2004), Pătulea (Gaz Metan II) și M. Diaconescu (Costești). Se mai pregătesc cu echipa  Cezar Verdeș (Reutlingen II), Bîrzan (Deva), D.Negoiță (Costești), Cioranu și Dobre. Vâlceanul Radu Bîrzan (22 ani), care are la activ două jocuri de Liga 1 pentru CSU Craiova  a ajuns la un acord cu conducerea clubului și va semna în zilele viitoare.

Flacăra: Sporea – Burcea, Vișan, M. Diaconescu, Pătulea – Comănescu, Verdeș – Dobrin, Nistor, Georgescu – Dobrescu. Au mai jucat: D.Vlădoi, Cioranu, Bălan, Dobre, Nuță, I. Marian, R.Dinu, Bîrzan, Horumbă, D. Negoiță.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *