Impact Real

Un ziar aproape de oameni
La Mihăeşti, lucrările din localitate continuă

La Mihăeşti, cu bani din bugetul local s-au executat lucrări de extindere a sistemului de gaze naturale. Investiţia a început anul trecut, iar, în cel mai scurt timp, lucrările vor continua pentru ultimele etape cuprinse în proiect: „Investiţia cuprinde extinderea gazelor naturale pe o lungime de 10 kilometri, iar, până în prezent s-a reuşit să se execute peste 50%, dar şi aceşti 5 kilometri rămaşi sunt contractaţi, prin urmare aşteptăm să înceapă constructorul lucrările. Banii pentru această investiţie sunt în cont”, a precizat primarul localităţii Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu.

În localitate sunt pe ultima sută de metri lucrările la dispensarul uman, iar achiziţia aparaturii medicale şi a mobilierului este publicată pe SEAP. Tot în această perioadă, la Mihăeşti se construieşte o sală de sport modernă. Proiectul este în execuţie, muncitorii sunt prezenţi zilnic pe şantier, pentru a finaliza obiectivul propus: „Termenul de execuţie al sălii de sport este până la finele acestui an, însă constructorul este un om de mare cinste, are o echipă de oameni harnici, care, până în prezent au ridicat structura metalică. Mai este de pus acoperişul şi de făcut interioarele, urmând amenajarea părţii din exterior, pentru amenajarea aleilor. Prin urmare lucrurile decurg foarte bine, constructorul este de bună credinţă şi, cu siguranţă, proiectul se va finaliza în termen, conform contactului”, a punctat primarul Constantin Bărzăgeanu.

Primarul din Mihăeşti lucrează şi la documentaţia pentru un proiect privind modernizarea şi extinderea iluminatului public inteligent din comună.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *