Serie grea pentru echipele vâlcene

Viitorul Dăești, Flacăra Horezu și Minerul Costești au fost repartizate luni de către Comitteul de Urgență al FRF în Seria a VI-a a Ligii a III-a.

Dacă sezonul trecut au fost alături de Sibiu și Gorj, acum, cele trei echipe vâlcene au fost repartizate într-o serie cu formații din Dolj, Olt și Teleorman. Seria a VI-a este una foarte grea și are o favorită certă în CSM Slatina, echipă care are prima șansă la promovare. Alături de Slatina, însă, echipe precum Filiași, Colonești sau Roșiori sunt redutabile. Altfel, Colonești, Filiași și Roșiori au fost primele clasate sezonul trecut în Seria a VI-a, iar echipa din Olt chiar a jucat finala pentru promovare, pierdută cu Corona. Vedița s-a dovedit redutabilă și a învins săptămâna trecută la Fedeleșoiu, în cupă, astfel că Viitorul Dăești va avea mult de furcă pentru a prinde play-off-ul, unde acced primele patru clasate. Horezu pare și ea întărită, dar este greu de crezut că poate prinde play-off-ul în această serie. Mutată la Orlești, Minerul Costești este din nou candidată certă la retrogradare, alături de U Craiova II și Petrolul Potcoava. Marți se trage la sorți țintarul jocurilor în Liga a III-a. La barajele de promovare, Seria a VI-a se împerechează cu Seria a V-a, acolo unde doar SR Brașov pare mai puternică.

De asemenea, Comitetul de Urgență al FRF a aprobat luni retragerea din competiția Liga Elitelor U16 a clubului CN Gib Mihăescu Drăgășani și aprobă înlocuirea acestui club în competiția anterior amintită de către clubul SCM Râmnicu Vâlcea.

SERIA A VI-A:

CSM Slatina
ACS Vediţa Coloneşti M.S.
ACSO Filiaşi
CS Sporting Roşiori 2008
CS Viitorul Dăeşti
CSM Alexandria
ACS Flacăra Horezu
CSO Petrolul Potcoava
ACS Minerul Costeşti
Universitatea Craiova 2

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *