Consiliul Local: Schimbări majore la AGA PIEȚE PREST SA și reaprobarea creditului de 30 de milioane de lei

O nouă ședință a consiliului local al Municipiului Râmnicu Vâlcea se încheie cu multe semne de întrebare privind performanțele consilierilor de a colabora și a duce la bun sfârșit proiecte sau discuții importante.

Ședința a durat aproape 5 ore și jumătate, majoritatea timpului fiind petrecut de către consilieri în timp ce făceau observații unul altuia sau pur și simplu exista un șir de contraargumentări neconstructive.

Creditul controversat în valoare de 30 de milioane de lei a fost pus spre a fi reaprobat în această ședință, fiind aprobat ulterior de voturile consilierilor USR și PER/PSD.

Deși am arătat tuturor că acești bani se vor utiliza pentru plata facturilor restante ținute la “sertar”, toți cei care au aprobat acest credit au susținut răspicat că vor fi utilizați pentru cofinanțarea proiectelor cu finanțare europeană ce vor fi accesate în viitor! ”a declarat viceprimarul Virgil Pîrvulescu.

Piețe Prest SA & ETA SA

Pe ordinea de zi a ședinței la punctele 13, 14 și 15 au fost următoarele puncte de pe ordinea de zi:

Proiect de hot. și Raport aprobare Scrisoare de Așteptări pentru organele de administrare și conducere ale soc. Piețe Prest SA

Proiect de hot. și Raport aprobare Scrisoare de Așteptări pentru organele de administrare și conducere ale soc ETA SA

Proiect de hot. și Raport schimbare reprezentanți municipiu din AGA la soc. PIEȚE PREST SA

La aceste puncte consilierii din partea partidului PNL au decis să nu voteze, motivația fiind următoarea:

Hotărârile pe care le veți aproba la 13, 14 și 15 la anumite hotărâri luate în ședințele anterioare pe care noi le considerăm suspendate și orice vot acordăm încălcăm aprobările contenciosului cod administrativ. Cunoașteți că situația respectivă a fost și în cazul viceprimarilor, motivul pentru care noi la aceste puncte de pe ordinea de zi nu vom participa. ” a declarat viceprimarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu.

Toate cele 3 puncte au trecut cu ajutorul voturilor din partea alianței nedeclarate USR – PSD/PER.

Anume, pentru PIEȚE PREST SA au fost schimbați ca reprezentanți în Adunarea Generală a Acționarilor Cezar Bulacu și Grigore Crăciunescu cu doi consilieri de la USR, Manda Petrișor Alin și Rădulescu Andreea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *