Cum sa-ti mentii relatia sanatoasa in timpul pandemiei de coronavirus

Pandemia de coronavirus ne-a constrans sa ne adaptam vietile la timpurile prezente si, astfel, sa facem anumite schimbari in rutina noastra zilnica, fapt care ne-a afectat intr-o mai mare sau mica masura. 

Relatile de cuplu poate au avut cel mai mult de suferit din cauza stresului, orelor indelungate petrecute impreuna, lipsa vietii sociale si a prietenilor. Toate acestea au atras dupa sine certuri, nemultumiri, reprosuri care s-au iscat pe baza unui fond de stres si ingrijorare ridicat.

Acum ca restrictiile nu mai sunt atat de dure si ne intoarce la o parte din viata normala, e o ocazie potrivita pentru cupluri sa-si reia relatia si mai mult decat atat sa o consolideze.

Vezi cum poti reaprinde scanteia dintre tine si partenerul tau, care aproape ca s-a stins pe perioada pandemiei

  • Faceti o retrospectiva a relatiei

Rezervati-va o ora pentru a vorbi despe voi, despre modul in care relatia voastra a decurs in timpul pandemiei, despre schimbarile pe care le-ati oservat in comportmantul celuilalt, atat pozitive cat si negative. 

Vorbiti despre ceea ce v-a deranjat si n-ar trebui sa repetati, despre motivele pentru care ati reactionat intr-un anumit fel, dar si despre lucrurile noi pe care le-ai aflat unul despre celalalt si v-au impresionat. Nu aduceti in discutie doar aspectele neplacute, ci si pe cele bune! Pur si simplu, faceti ordine gandindu-va la ce trebuie sa inlaturati si ce trebuie sa pastrati. 

  • Faceti-va planuri de viitor

Activitatile realizate in cuplu ofera experiente noi, creeaza amintiri, vin cu provocari care va reaprind pofta de viata. Puteti sa va ganditi sa renovati casa. Munca in echipa cu siguranta  va oferi satisfactia lucrului facut impreuna si va reaprinde interesul si aprecierea unul fata de celalalt. 

Daca va doriti ceva mai relaxant si distractiv, ce ziceti de o vacanta? Un sejur ar putea fi o idee minunata. Va eliberati de stresul acumulat, de obligatiile de acasa si te bucuri de un timp de calitate in preajma persoanei pe care o iubesti. Poti alege un sejur in Hurghada pe de Karpaten.ro, unde te poti bucura de mare, soare si relaxare, in orice parte a anului alegeti sa mergeti. Asa ca, incepeti sa va planificati activitatile! Stabilirea unor planuri de viitor vor readuce speranta si optimismul, aspecte importante privind viata in doi.

  • Mergeti la o petrecere

Pandemia ne-a impus timp indelungat anumite limite in ceea ce priveste interactiunea sociala. Insa, o iesire in oras, la o petrecere sau la o masa cu prietenii poate fi mai mult decat benefica in cadrul relatiei de cuplu. Acest fapt va intari atractia unul fata de celalalt, va trezi admiratie, apreciere si poate un mai mare interes, prin modul in care celalalt se comporta in public. 

Totodata o petrecere in oras e potrivita pentru a va destinde, a privi lucrurile dintr-o alta perspectiva, nu doar cea negativa, dar si pentru a evita monotonia. Astfel, timpul petrecut impreuna, devine constructiv si va consolideaza relatia. 

In concluzie, este normal ca relatia voastra sa aiba de suferit in timpul pandemiei, deorece ne confruntam cu situatii dificile, pe care ne e greu de multe ori sa le gestionam. Insa nu trebuie sa va lasati influentati de factori externi, ci sa va concentrati pe lucrurile care va pot face relatia din ce in ce mai puternica. 

Sursa: unsplah.com

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *