Romeo Odochian despre demisia miniștrilor USR PLUS și ”Alianța pentru Râmnic”

Pentru că moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu a eșuat, miniștrii USR PLUS au luat decizia de a demisiona din funcție.

Președintele filialei USR Râmnicu Vâlcea spune că la București miniștrii au luat o decizie bună vizavi de demisie. Era o decizie așteptată și bazată pe nerespectarea protocolului, spune liderul USR. 

Totuși, demisia era o decizie așteptată în condițiile în care nu a fost respectat protocolul de colaborare. Se vede clar că există un blocaj la nivel național în ceea ce privește introducerea moțiunii și stabilirea calendarului de vot. Atâta timp cât nu s-au respectat condițiile stabilite prin protocol era și normal să se întâmple asta. Sperăm la continuarea dialogului și să intrăm într-o discuție pentru a forma coaliția de dreapta care este absolut necesară.” ne-a declarat președintele filialei USR Râmnicu Vâlcea, Romeo Odochian. 

Romeo Odochian vorbește și despre Alianța pentru Râmnic care în momentul de față nu mai este deloc funcțională. Acesta spune că singura cale de a ajunge la un consens este comunicarea. De asemenea, se așteaptă ca lucrurile să se rezolve după alegerile interne PNL și congresul USR. 

Adevărul este o problemă de comunicare și a fost o problemă de comunicare de ceva timp. Acolo, dorința de a merge mai departe este necesară, Alianța pentru Râmnic trebuie să vrea să schimbe idei și noi suntem deschiși la discuții. În momentul de față sunt orgolii, însă cred că lucrurile se vor mai liniști și se vor mai așeza după 25 septembrie la alegerile PNL și 2-3 octombrie la congresul USR.” ne-a declarat președintele filialei USR Râmnicu Vâlcea, Romeo Odochian. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *