Comuna Vaidenii, în curând în patrimoniul de zonă de interes localȘcoala începe pe 13 septembrie, în format fizic pentru toți elevii din țară

Având în vedere că începe școala, trebuie ca autoritățile și cei responsabili să se ocupe temeinic de măsurile care previn răspândirea virusului COVID-19, fiind un subiect important de sănătate pentru elevi. În comuna Vaideeni, totul este pregătit așa cum trebuie pentru elevi și chiar au un plan de rezervă pentru ce se poate întâmpla mai rău.

Eu nu sunt adeptul școlii online, însa în cazurile extreme ne adaptăm așa cum trebuie. Treaba cu școala online este că elevii nu se concentrează la fel de bine în timpul cursurilor, deci se pierd lucruri pe drum. Pierd conexiunea cu profesorul și atmosfera din clasă. Nu știu încă cum vor evolua lucrurile, nimeni nu știe, însă e clar că suntem pregătiți pentru orice condiții. Trebuie să ne asigurăm că elevii noștri sunt în siguranță, mai ales pentru a păstra rata jos ca să nu fie nevoiți să învețe de acasă. Avem spre aprobare proiectul pentru cele necesare școlii online, ca să fim pregătiți de ce e mai rău, adică exact ceea ce nu-mi doresc, anume închiderea școlilor. Sper ca proiectul să aducă un beneficiu celor care nu se descurcă la fel de bine ca alții în aceste vremuri grele.” ne-a declarat primarul comunei Vaideeni, Băluță Achim Daniel.

Zona turistică Vaideeni

Probabil în tot județul Vâlcea se aude de comuna Vaideeni ca fiind o zonă superbă. Primarul comunei se gândește serios la aducerea în patrimoniul de zonă de interes local.

Într-adevăr, avem o zonă minunată pentru turiști și suntem fericiți că este așa. Ne dorim cât mai multă activitate pe plan turistic pentru că e nevoie de acest lucru după pandemie. Încă suntem în așteptarea patrimoniului de zonă de interes local, care va aduce un elan extraordinar în acest sens turistic. Felicităm Horezu că a reușit să fie de interes local și sperăm că vom concura cu ei în curând. Suntem lângă atâtea stațiuni minunate, deci pe acest plan suntem foarte norocoși. De asemenea și Transalpina ne ajută foarte mult. Îmi amintesc că anul trecu au venit foarte mulți turiști la munte pentru că erau condiții mai aspre în zona litoralului, și a fost foarte bine. Vara aceasta nu a fost la fel de aglomerat.” ne-a declarat primarul comunei Vaideeni, Băluță Achim Daniel.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *