Punct de moral pentru horezeni

Flacăra Horezu a remizat vineri, în Treapt, 0-0 cu CSM Alexandria.

Echipa pregătită de Narcis Enăchescu a bifat al doilea joc fără eșec, după egalul de vineri, de pe teren propriu, cu CSM Alexandria. Remiza cu Alexandria nu este un rezultat negativ, ținând cont de faptul că oaspeții sunt o echipă solidă, care se bate la intrarea în play-off.  Jocul a fost unul dominat ușor de oaspeți, ambele echipe având însă ocazii. Bîrzan a avut prima mare ocazie mare, când mijlocașul a lovit bara. Apoi, Alexandria a avut posesia și și-a creat mai multe ocazii, dar portarul Rareș Sporea a prins o zi excelentă și a contribuit din plin la punctul obținut de echipa sa. De asemenea, Vișan și Bîrzan au avut evoluții convingătoare pentru Horezu, care la final a obținut un punct prețios.

Fundașul Bogdan Vișan (20 ani) a debutat cu succes în campionat la Horezu, după ce și-a ispășit cele două etape de suspendare cu care a venit de la Zalău. ”A fost un meci cu greu, cu intensitate, am întâlnit o echipă bună, omogenă, care a stat foarte bine în teren și mă bucură faptul că ne am bătut de la egal la egal și că nu s-a văzut diferența dintre noi și ei la capitolul valoare. Ne-am apărat perfect, am avut vreo 3-4 oportunități clare de a marca și rezultatul putea fi în favoarea noastră. Vreau să îmi felicit colegii pentru muncă și sacrificiul din teren și trebuie să creștem de la meci la meci. Mă bucur că am debutat pentru Flacăra si că mi-am ajutat echipa în apărare, acolo unde echipa a suferit foarte mult, luând gol în fiecare meci disputat în ultimele 6 luni” a spus Bogdan Vișan.

Pentru Flacăra urmează o deplasare foarte grea, la Filiași, pe terenul unei alte pretendente la play-off.

Flacăra Horezu: Sporea – Burcea, Vișan, Diaconescu, Comănescu – Dobre, Nistor – Bîrzan, Dobrin, I.Marian – R.Dinu. Au mai jucat: Horumbă, Mihăilă, Georgescu, Dobrescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *