Costeștiul, ce surpriză!

Minerul Costești a reușit bomba etapei a III-a, remizând la Slatina, scor, 1-1, pe terenul principalei favorite la promovare.

Între buturile Minerului a debutat Sebastian Panait (20 ani), jucător revenit după o accidentare, care în trecut a evoluat la Dăești.  Slatina a deschis scorul din minutul 6, prin fundaşul central Alexandru Sălcianu, care a marcat cu capul, după o lovitură liberă. Se anunța un recital al gazdelor, dar nu a fost așa!  În minutul 60, oaspeţii au reușit să egaleze prin Răducu Rădulescu. Slatina a presat, a mai avut, în minutul 65, un gol anulat pentru ofsaid, iar în prelungiri Manea a ratat o ocazie uriașă. S-a terminat 1-1 și ne amintim că sezonul trecut, Costești a furnizat surpriza la Cisnădie, după care nu a mai câștigat niciun meci.

Antrenorul Marius Vlădoi spune că atitudinea echipei sale în jocul de la Slatina a fost decisivă. ”Băieții au fost foarte bine motivați, pentru asta ne pregătim. Poate am fost luați mai de sus, dar este un rezultat echitabil. Ne-am închis bine, am știut ce trebuie să jucăm. A contat enorm atitudinea băieților, chiar dacă am luat repede gol, nu am cedat psihic. Trebuie să fim modești, este doar un punct, să mergem pe aceeași linie și să dovedim că nu a fost un foc de paie. Copiii au potențial, dacă sunt serioși va fi bine, acum este altceva față de anul trecut, facem antrenamente zilnic, avem lotul mai numeros, avem 24 jucători și este concurență” a spus antrenorul Marius Vlădoi.

După punctul obținut la Slatina, primul în acest sezon, Costești a părăsit ultimul loc în Seria 6, ”lanterna roșie” fiind preluată de Potcoava.

Costești: S. Panait – Zanfir (Vladu 46), Nicolaescu, Proteasa,  M.Vlad –  Trașcă (Milosteanu 94), Rizea, R. Rădulescu – Șt. Pufu (R.Negoiță 70), Al. Diaconescu (Casoni 70), Rădulescu (Zotică 77).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *