Dăeștiul, blocat de Roșiori

În etapa a III-a din Seria 6, Viitorul Dăești nu e reușit să treacă sâmbătă, la Fedeleșoiu, de Sporting Roșiori, scor 0-0.

Chiar săptămâna trecută, Viitorul s-a despărțit de Eftimie (Viitorul Pandurii) și Dima (Kids Brașov) și pentru a completa postul de portar l-a dus pe Iustin Lungu (Universitatea Craiova). Samson nu a putut juca, fiind indisponibil, astfel că pe flancurile defensivei au apărut modificări. Roșiori este și ea o candidată la play-off, astfel că jocul se anunța dificil și așa a și fost.

Oaspeții au avut prima ocazie, dar Păușescu a scos bine șutul lui Manole. După primul sfert de  oră, vâlcenii au început să domine și juniorul Fierbințeanu a ratat o ocazie uriașă. A urmat o șansă bună pentru Ad.Popa, care a reluat cu capul, puțin pe lângă. În finalul reprizei, după un corner,  Munteanu și Costea s-au incomodat reciproc și niciunul nu a reușit să trimită mingea în poartă.

În partea secundă, Viitorul a dominat,  a avut ocazii, dar nu  a reușit să marcheze. Un fundaș al oaspeților a respins de pe linia porții șutul lui Fierbințeanu. Apoi, în minutul 78, Costea a șutat în bară. S-a terminat 0-0, dar Dăeștiul rămâne lider în Seria a VI-a, cu 7 puncte din 3 jocuri.

Antrenorul-jucător Adrian Popa regretă ocaziile irosite de echipa sa. ”Cu toții am muncit foarte mult, din păcate, am suferit la faza de finalizare. Am avut multe ocazii și consider că am pierdut două puncte. Îi felicit pe băieți pentru cum au luptat, pentru efortul depus, pentru atitudine. Din păcate, nu a intrat mingea în poartă, nu am reușit să marcăm. Mă bucur că nu am primit gol, dar îmi pare rău că nu am înscris din numeroasele ocazii pe care le-am avut.  Până la urmă, fiecare punct contează în această serie grea. Toate meciurile sunt dificile, importante. Încercăm să avem cât mai multe reușite. Urmează confruntarea cu Vedița și ne dorim revanșa cu Colonești, echipă care ne-au eliminat din Cupa României” a spus Adrian Popa.

Dăești: Păușescu – Grosu (Pîrvulescu 77), Cr. Munteanu, Vl. Mocioacă, Roșianu – Iordache (Ov.Popescu 84), Pîrvu (Precup 84) – Vasile, Fl. Costea, Fierbințeanu (Mitru 65) – Ad.Popa.

Rezultate etapa 3:

Vedița Colonești – Petrolul Potcoava   4-1

Universitatea Craiova II – ACSO Filiași 1-2

CSM Slatina – Minerul Costești  1-1

Viitorul Dăești – Sporting Roșiori  0-0

Flacăra Horezu – CSM Alexandria   0-0

CLASAMENT SERIA 6:

1. Viitorul Dăești            3        2        1        0        5 – 1             7       

2. ACSO Filiași               3        2        0        1        6 – 4             6       

3. Vedița Colonești          3        2        0        1        6 – 6             6       

4. CSM Slatina                 3        1        2        0        9 – 3             5       

5. Sporting Roșiori           3        1        2        0        8 – 5             5       

6. Flacăra Horezu           3        1        1        1        2 – 7             4       

7.Univ. Craiova II           2        1        0        1        7 – 2             3       

8. CSM Alexandria          2        0        1        1        1 – 2             1       

9. Minerul Costeşti         3        0        1        2        2 – 9             1       

10. Petrolul Potcoava       3        0        0        3        5 – 12           0       

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *