Sparta a câștigat Supercupa Vâlcii

Sparta Rm. Vâlcea și-a adjudecat sâmbătă ce de-al doilea trofeu al verii, Supercupa, după succesul clar, scor 4-1 în disputa cu FC Băbeni.

Câștigătoarea cupei în sezonul trecut, Sparta și deținătoarea titlului județean, FC Băbeni s-au înfruntat sâmbătă, pe modernul teren Brothers Hub, pentru primul trofeu pus în joc de AJF Vâlcea: Supercupa. Sparta a câștigat detașat, scor 4-1. Golurile echipei pregătite de Mihai Lungan au fost reușite de V.Mihalcea (2), Văcaru și Petrescu.

Cele două cluburi care au jucat finala Superligii pe Brothers Hub au discutat recent inclusiv varianta unei fuziuni pentru Liga a III-a, care nu s-a concretizat.

În vară, Sparta s-a întărit cu cei mai valoroși jucători de la adversara de sâmbătă, în timp ce Băbeniul și-a pierdut cei mai buni jucători. Emil Zaharioiu a adunat o echipă pentru a se prezenta la Supercupă, dar el va părăsi în curând Băbeniul, pentru a merge la Sparta.

Antrenorul Spartei, Mihai Lungan cere timp pentru a omogeniza echipa sa. ”A fost un meci bun, se vedem că suntem la început de drum, nu avem ritm de joc și relații de joc, dar este un trofeu câștigat și asta mă bucură. Dacă în prima parte am mai avut greșeli, de a doua repriză sunt mulțumit. Am ajuns bine în fața porții, am avut ocazii și am marcat 4 goluri, dar avem nevoie de timp și de muncă multă. La Liga a IV-a sunt câteva echipe cu experiență, au un nucleu format și asta este un avantaj mare pentru ei, în timp ce noi suntem la început de drum și va fi destul de dificil. Anul acesta, obiectivul este să creăm o echipă și vom vedea cât de departe ajungem în Liga a IV-a. Suntem pe drumul bun și avem nevoie de timp. Lotul este finalizat, sunt mulțumit, clubul și Marius Voican au făcut eforturi și au adus jucătorii pe care mi i-am dorit” a spus Mihai Lungan.

Președintele Consiliului Județean, Constantin Rădulescu a înmânat trofeul jucătorilor de la Sparta. Cu această ocazie, Constantin Rădulescu a făcut cadou prin intermediul AJF Vâlcea câte un set de echipament complet celor 83 de echipe afiliate.

Liga a IV-a va lua startul la finalul acestei săptămâni, cel mai probabil cu 14 echipe, țintarul urmând a fi decis marți.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *