Victorie mare pentru Horezu

Flacăra Horezu a dat lovitura sâmbătă, la Filiași, câștigând pe terenul unei candidate la play-off.

Echipa pregătită de Narcis Enăchescu a reușit o victorie mare la Filiași, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost reușit de Răzvan Dinu (FOTO) în minutul 80, după o contră rapidă. După ce încasase un galben și a fost schimbat, Georgescu a mai primit încă un galben pe bancă pentru proteste și astfel va sta următoarea etapă.

Astfel, după succesul de la Filiași, Flacăra urcă surprinzător pe loc de play-off și așteaptă întăriri în ofensivă, pe nigerianul Kenneth (Cisnădie ) și pe Cioablă. Kenneth este așteptat după ce se va vindeca de coronavirus, în timp de Cioablă revine și el după o lungă perioadă de inactivitate.

Antrenorul Narcis Enăchescu spune că echipa este pe drumul cel bun, dar este nevoie de timp pentru omogenizare.

”Am pregătit meciul pe ce am avut de făcut, jucătorii au înțeles, au stat bine în teren și s-a alergat mult. S-a jucat la sacrificiu și cu ambiție, asta s-a văzut în rezultat. Băieții au început să înțeleagă ce vreau sa implementez, așa au apărut ocazii mari, așa a apărut golul, avem mulți jucători de viteză. Începem să ne așezăm cât de cât, mai avem probleme din punct de vedere fizic, ușor, ușor, sper să meargă treaba.  Orice punct este important, ne luptăm cu oricare echipă să câștigăm și să ne îndeplinim obiectivul. Este greu cu integrarea noilor veniți, cu automatismele de joc, dar acestea se obțin după ceva timp. Suntem pe drumul bun și vrem să scoatem cât mai mult din fiecare meci, dar este o serie grea și echilibrată” a anunțat antrenorul Narcis Enăchescu.

În runda viitoare, Flacăra este favorită în Treapt, în disputa cu Petrolul Potcoava.

Flacăra Horezu: Sporea – Burcea, Vișan, M.Diaconescu, Pătulea – Dobre, Comănescu – Bîrzan, Dobrin, R. Georgescu – I. Marian  Au mai jucat: Dinu, Mihăilă, Dobrescu, Verdeș.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *