Primarul Nicolae Concioiu a inaugurat grădiniţa cu program prelungit în Guşoeni, în prima zi de şcoală

După inaugurarea Căminului Cultural şi modernizarea şcolii din localitate, la Guşoeni s-a inaugurat, o dată cu deschiderea noului an şcolar, grădiniţa cu program prelungit, construită la standarde moderne, unde copiii pot să-şi desfăşoare activitatea în cele mai bune condiţii. Micuţii vor beneficia şi de o zonă recreativă prin amenajarea unui spaţiu verde, care se va realiza pe parcurs.

Primarul a precizat că, în perioada următoare, vor începe lucrările de branşare a localităţii la gazele naturale şi se vor inaugura lucrările de modernizare şi dotare la dispensarul medical.

„Este o zi deosebită pentru comuna Guşoeni! Am inaugurat un edificiu important, care funcţionează începând de astăzi, după o perioadă de 50 de ani. Este un lucru memorabil, despre care generaţiile viitoare vor putea vorbi şi ne mândrim cu acest lucru. Mulţumim în primul rând pentru sprijinul acordat echipei din Consiliului Local, colegilor din administraţie, cadrelor didactice şi personalului auxiliar, cu ajutorul cărora am reuşit să deschidem astăzi o grădiniţă cum nu există în judeţul Vâlcea”, a afirmat primarul.

Grădiniţa cu program prelungit, asigură servirea a două mese principale cu două gustări micuţilor şi funcţionează de dimineaţa de la ora 8.00 până după-amiază, în jurul orei 17.00.

Investiţii plănuite în continuare

Primarul speră ca, în noua locaţie, copiii să se simtă foarte bine. De asemenea, investiţiile în acest imobil cu se opresc aici: „Urmează efectuarea unor mici investiţii, în special într-un parc recreativ, amenajarea unui spaţiu verde, însă acestea vor fi realizate pe parcurs, din cauza vremurilor mai puţin favorabile pe care le conştientizăm cu toţii. În comuna Guşoeni lucrurile au început să prindă contur şi, profitând de această ocazie, ţin să mulţumesc locuitorilor pentru încrederea acordată, reuşind să exprim prin fapte dorinţele lor. Iată că, după inaugurarea unui cămin cultural modern, inaugurăm astăzi o grădiniţă cu program prelungit construită la standarde moderne, unde copiii pot să-şi desfăşoare activitatea în cele mai bune condiţii. Punem mare preţ pe educaţie, şi aşa cum avem o deviza naţională: o Românie educata duce la o Românie modernă!…la fel, în Guşoeni, aceasta este prioritatea. Am modernizat şcoala din Guşoeni, astăzi inauguram şi aceasta grădiniţă, urmează inaugurarea dispensarului medical, pentru că sănătatea noastră este foarte importantă şi trebuie sa avem grijă de noi şi de generaţiile următoare. Lucrurile nu se vor opri aici! A fost dat ordinul de începere, iar de săptămâna viitoare va începe introducerea sistemului de gaze naturale în comuna Guşoeni. Se pare că a răsărit soarele şi pe strada noastră şi vor urma alte investiţii, despre care vom vorbi la momentul respectiv.

Eu nu doresc decât sa fim sănătoşi cu toţii, să scăpăm de aceasta pandemie şi să ne bucurăm de viaţă, să revină comuna Guşoeni la o normalitate, şi aici fac un remember la anii ‘90, când se numărau 3700 de persoane în localitate.

Urez copiilor un an şcolar cu multe succese şi realizări în viaţă, cu tot ceea ce şi-au propus, să ne reprezinte cu onoare localitatea pe mai departe, acolo unde ei vor activa şi ne vor face mândri de acest lucru. Vă doresc un an şcolar nou cu rezultante extraordinar de bune la învăţătură”, le-a urat primarul localităţii Guşoeni, Nicolae Concioiu, celor prezenţi la inaugurarea noului edificiu educaţional.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *