Junioarele II de la Chimia au vizitat Minet

Una din generațiile talentate de handbaliste, reprezentată de fetele născute în anii 2005 și 2006, care evoluează în Campionatul Național al junioarelor 2 pentru Chimia Râmnicu Vâlcea a onorat miercuri, invitația consilierului local Cezar Bulacu și a viceprimarului Virgil Pîrvulescu, de a vizita fabrica de confecții Minet Conf. Însoțite de antrenoarea Nicoleta Lazăr, cele 19 componente ale echipei de junioare 2 de la Chimia Râmniu Vâlcea, au vizitat atelierul de producție al fabricii de textile nețesute, precum și showroom-ul firmei.

,,Pentru că deși sunteți mici, sunteți niște tinere de mare valoare pentru județul nostru și pentru țară, așa că ne bucurăm să vă aveam ca oaspete, la noi, la Minet, să vedeți cum noi reușim să facem un produs 100% românesc de calitate și recunoscut în întreaga țară și nu numai. Vă sfătuiesc să vă propuneți să ajungeți cât mai sus, pentru că doar așa veți reuși să realizați cât mai multe. Noi, vă vom susține, să reprezentați cu cinste județul și țara în competițiile în care veți fi angrenate” a precizat Cezar Bulacu.

De asemenea, viceprimarul Virgil Pîrvulescu, care a însoțit echipa de junioare și la câteva partide la turneul de la Făgăraș, le-a adresat fetelor câteva cuvinte motivaționale. ,,V-am văzut la precedenta noastră întâlnire, în Sala Sporturilor de la Făgăraș și am rămas profund impresionat de modul în care v-ați comportat. Să știți că aveți în mine un partener de nădejde, iar această întâlnire se va înscrie într-un șir lung de întâlniri și prezentări, astfel încât toată lumea să ajungă să vă cunoască și să aprecieze munca voastră. Aveți niște părinți minunați care vă susțin, dar în ciuda dorinței dumnealor, nu vor putea face singuri acest lucru, iar noi, vom încerca pe cât posibil să venim în sprijinul vostru”.

Timp de 30 de minute, sportivele de la Chimia au vizitat întreaga linie de producție, iar la final au primit câte un mic cadou și au oferit la rândul lor câte un tricou de suporter, precum și invitația de a fi prezenți la primul meci din acest an, care se va disputa vineri, 24 septembrie, cu începere de la ora 13.00, în Sala Sporturilor Traian.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *