Ziua comunei Frâncești este un eveniment foarte important pentru comună și locuitorii acesteia. Deja ziua este sărbătorită de câțiva ani încoace fără oprire, marcând o zi importantă din viața multora, mai ales familiilor care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie, cum a fost și la această ediție.

Vă mulțumesc tuturor că ați venit, atât locuitorilor cât și altor oameni din alte comune. Este o zi mare pentru localitatea noastră și nu ar fi fost posibil dacă noi nu am fi fost în zona verde, iar acest lucru se datorează în mare parte dumneavoastră. Vă rog ca și de aici înainte să evitați aglomerațiile, iar dacă nu este posibil acest lucru să luați toate măsurile necesare pentru prevenirea virusului COVID-19, prin protejare cu mască. Fac un apel la cei care încă nu s-au vaccinat, să se vaccineze cu toată încrederea fiindcă numai astfel vom scăpa de această pandemie.” a declarat primarul comunei Frâncești, Daniel Paraschiv.

Primarul comunei Frâncești, alături de prefectul Sebastian Fârtat, participând la slujba de binecuvântare a comunei

La eveniment a fost invitat și prefectul județului Vâlcea, Sebastian Fârtat, alături fostul prefect, Mircea Nadolu.

”În primul rând îi mulțumesc domnului primar pentru invitație și vreau să vă urez la mulți ani tuturor locuitorilor comunei Frâncești. Sunt convins că după un an astăzi vă veți distra foarte bine. Îi mulțumesc domnului primar și îl felicit că a organizat această zi, fiind deja la a 4-a ediție.” a declarat prefectul județului Vâlcea, Sebastian Fârtat.

Muzica bună românească nu a lipsit, o formație formată din cântăreți de muzică lăutărească au fost invitați pentru a provoca locuitorii la o rundă de dans sau pentru simpla atmosferă. O cântăreață tânără de muzică populară, Ionela Petria, a completat evenimentul, oferind o performanță deosebită.

Familiile care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost premiate cu aplauze, un buchet generos de flori și câte o diplomă pentru recunoașterea stabilității în familie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *