Vâlcea, victorie mare cu CSM București!

SCM Râmnicu Vâlcea a reușit un succes uriaș, 31-30 (15-13) cu CSM București, în etapa a IV-a a Ligii Florilor.

După un început ezitant de sezon, Bent Dahl a resuscitat rapid echipa vâlceană, care a reușit un meci magic împotriva campioanei. De altfel, joi, în Sala Traian a fost un duel al antrenorilor de la națională, Bent Dahl și Adrian Vasile.

SCM Râmnicu Vâlcea a început ca din tun, conducând cu 5-1 în minutul 9. București a revenit în joc și a egalat în minutul 22: 10-10. Cu un joc colectiv mai bun, vâlcencele au intrat cu două goluri avans la pauză: 15-13. Gazdele s-au desprins la 18-14 în minutul 34. Cu Neagu în zi magică, CSM-ul a revenit iarăși, egalând la 21 în minutul 45. Cele două echipe au mers cap la cap până la final.

La ultimul atac, Mireya Gonzalez a aruncat de la 9 metri, Grubisic a apărat, însă a respins mingea către propria poartă, iar arbitrul Ionuț Ifrim, aflat pe linia de fund, a indicat gol. Nici reluările televiziunii nu au arătat clar dacă mingea a depășit sau nu cu toată circumferința linia porții. Vâlcea a declanșat fiesta pe parchetul din Sala Traian. sărbătorind o victorie mare. Indiferent de discuțiile legate în privința golului din final, a fost o victorie complet meritată pentru roș-albastre, care au urcat pe locul 7 în campionat, având 7 puncte din 4 jocuri.

Acesta a fost ultimul meci al etapei a patra, Liga Florilor întrerupându-se deoarece echipa națională va începe preliminariile EURO 2022, cu Insulele Feroe acasă (6 octombrie) și cu Austria în deplasare (10 octombrie).

SCM RÂMNICU VÂLCEA – CSM BUCUREȘTI 31-30 (15-13) 

Vâlcea: Hosu, Rus – Nikolic 7, Liscevic 6, Glibko 5, Gonzalez 5, Elghaoui 4, Bucur 2, Florica 1, Gorshenina 1, Dăscălete, B. Klikovac, Levchenko, Dache. Antrenor: Bent Dahl.

CSM: Wester, Grubisic, Davidsen – Neagu 15, Omoregie 5, Aune 4, Arntzen 2, Lazovic 2, Dindiligan 1, Broch 1, A. Klikovac, Ramusovic. Antrenor: Adrian Vasile.

Arbitri: Ionuț Ifrim / Alexandru Ilisei (Neamț)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *