Impact Real

Un ziar aproape de oameni
Fotbaliștii de la Dăești, cu noroc pentru handbaliste

Echipa de fotbal Viitorul Dăești le-a susținut pe handbalistele de la SCM Rm. Vâlcea în succesul obținut în Sala Traian, 31-30 cu CSM București.

Lideri neînvinși în Seria C6, jucătorii de la Viitorul Dăești au avut joi mai multe acțiuni de promovare. În frunte cu Florin Costea, jucătorii au împărțit suporterilor fulare, tricouri și insigne în centrul orașului, dar și în Parcul Zăvoi. Seara, fotbaliștii vâlceni, alături de primarul Dăeștiului, George Popolan și Ciprian Olaru au susținut echipa de handbal SCM Rm. Vâlcea în derby-ul cu CSM București, scor 31-30. Fotbaliștii au venit cu norocul și SCM a obținut o victorie mare, 31-30 cu CSM, după un meci extrem de palpitant.

Sâmbătă, de la ora 15.00, Viitorul Dăești joacă a Fedeleșoiu cu Flacăra Horezu, în runda a VI-a din Seria 6 a Ligii a III-a. Ambele echipe vâlcene ocupă loc de play-off după primele cinci etape și astfel se anunță un joc extrem de interesant. După cinci etape, Viitorul este lider, cu 13 puncte, în timp ce Flacăra este pe locul 4, cu 8 puncte.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *