Dăeștiul, la prima înfrângere

Viitorul Dăești a pierdut azi, la Slatina, scor 0-2, după ce a evoluat o oră în inferioritate numerică.

După șase jocuri fără eșec, Viitorul a suferit prima înfrângere din acest campionat, 0-2 la Slatina, în derby-ul Seriei C6.

Adi Popa are prima ocazie a jocului, în minutul 5, când vine bine din spate și recuperează un balon din piciorul lui Stan, rămâne singur cu portarul Preduț, însă acesta din urmă are o intervenție excelentă.

Din minutul 35, vâlcenii rămân în inferioritate, Florian Pîrvu primind direct cartonașul roșu, după un fault tare la mijlocul terenului. Eliminarea lui Pîrvu a rupt echilibrul jocului. În minutul 44, slătinenii sunt periculoși: Popovici șterge mingea cu capul din 6 metri, dar nu găsește ținta.  

Repriza secundă începe cu șutul lui Stan din poziție bună, dar Păușescu respinge. Slatina presează din ce în ce mai mult, având avantaj numeric.  Golul a venit în minutul 63 de la David Oprescu, care a șutat din 20 de metri și portarul Păușescu a scăpat mingea în poartă.  În minutul 69, gazdele se desprind după reușita lui Popovici, care a scăpat singur și a tras plasat, pe lângă portarul vâlcenilor.  După 2-0, Viitorul a fost mai periculoasă. Vâlcenii puteau reveni în joc în minutul 79, dar Costea a șutat de puțin pe lângă poartă, mingea lovind suportul care susține plasa. Apoi, în minutul 81, pe o contra rapidă, Ceapă trage bine din 14 metri, dar portarul Slatinei scoate cu greu. S-a terminat 2-0 pentru CSM Slatina, care preia șefia seriei, având un punct mai mult decât Viitorul.

A fost primul eșec din acest sezon pentru Dăești, însă duelul cu Slatina continuă și va avea în acest sezon multe episoade.

Antrenorul-jucător de la Dăești, Adrian Popa spune că echipa sa a făcut un meci bun. ”A fost un meci echilibrat, s-au întâlnit două echipe foarte bune ale seriei, a fost un meci cu faze spectaculoase. A câștigat Slatina, îi felicităm, noi am făcut un joc bun, chiar dacă am rămas în inferioritate numerică. Pentru noi, lupta continuă, tratăm fiecare meci serios și sperăm să ajungem unde ne dorim” a declarat Adrian Popa.

CSM Slatina – Viitorul Dăești 2-0

Au marcat: Oprescu 63, Popovici 77

Eliminări: Pîrvu 35

Slatina: Preduț – Stan,  Manea, Sălcianu, Pisăru (Al.Dinu 90) – Cincă (Necșulescu 60), D. Toma, C.Radu (M. Grigore 60), D. Oprescu – Popovici, Doman (Deta 85). Antrenor: Ovidiu Burcă

Dăești: Păușescu – Samson (Pîrvulescu 72), Mocioacă, Cr. Munteanu, Grosu (Ceapă 51) – Iordache, Pârvu – Vasile, Precup (Ov. Popescu 72), Fierbințeanu (Mitru 59)  – Ad.Popa (Costea 72). Antrenor: Adrian Popa

Rezultate etapa 7:

Univ. Craiova II – Sporting Roșiori 1-1

Flacăra Horezu – Vedița Colonești (sâmbătă)

CSM Slatina – Viitorul Dăești  2-0

Minerul Costești – Petrolul Potcoava (sâmbătă)

CSM Alexandria – CSO Filiași  1-0

Clasament Seria 6:

1. CSM Slatina                7        5        2        0        16 – 3           17     

2. Viitorul Dăești             7        5        1        1        10 – 4           16     

3. Sporting Roșiori           7        3        3        1        12 – 7           12     

4. CSM Alexandria          7        3        1        3        5 – 7             10     

5. ACSO Filiași                7        3        0        4        10 – 8           9       

6. Vedița Colonești          6        3        0        3        8 – 9             9       

7. Flacăra Horezu            6        2        2        2        4 – 10           8       

8. Univ. Craiova II           7        1        1        5        9 – 8             4       

9. Petrolul Potcoava         6        1        1        4        6 – 13           4       

10. Minerul Costeşti         6        1        1        4        5 – 16           4

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *