Deputatul Laurențiu Cazan, fundraiser pentru un centru multifuncțional psihosomatic

Deputatul vâlcean Laurențiu Cazan este fundraiser pentru un proiect al asociației AVA pentru a crea în Vâlcea un Centru Multifuncțional Psihosomatic pentru copiii cu dizabilităţi.

Eu particip în primul rând la maratonul Vâlcea Forest Run și dacă tot alerg mi-am ales o fundație pentru care să alerg, că acolo ai mai multe cazuri sociale pentru care alegi să alergi. M-am înscris să alerg pentru ei și cei de la fundație m-au rugat dacă pot să le fiu și fundraiser, adică o persoană ca imagine care strânge bani pentru ei. Am ales să devin ambasador al proiectului asociației AVA pentru a sprijini crearea acestui Centru Multifuncțional și pentru a impacta în bine viețile a minim 20 de copii cu dizabilități din județ. Din poziția de deputat am susținut întotdeauna incluziunea socială și creșterea calității vieții în rândul persoanelor defavorizate. Este imperios necesar să creăm un spațiu sigur și de dezvoltare pentru copiii cu dizabilități din comunitatea vâlceană, așa cum va fi Centrul multifuncțional psihosomatic.” ne-a declarat deputatul Laurențiu Cazan.

Asociația AVA AUTENTICITATE, VARIETATE, ACCEPTARE își propune înființarea primului centru multifuncțional psihosomatic pentru copiii cu dizabilități din Rm. Vâlcea, care să ofere beneficiarilor săi (cu sindrom Down, cu tulburări din spectru autism, cu retard psihomotor sau alte diagnostice) servicii de recuperare. Misiunea AVA este de a aduce liniște, echilibru și zâmbete pe chipurile copiilor cu dizabilități și familiilor acestora prin conectarea părții psihice cu partea fizică, a minții cu sufletul și aducerea atenției asupra importanței îmbinării activităților în funcție de stadiile de dezvoltare și potențialul copiilor.

Bugetul ar fi 30000 de RON – contravaloarea a 375 ședințe de terapie (80 RON/ședință) pentru 20 de copii cu dizabilități pe o perioadă de 6 luni.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *