Două școli din Râmnicu Vâlcea, închise complet

Instituția Prefectului – Județul Vâlcea informează că membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vâlcea au aprobat astăzi, în ședință extraordinară, cererile de suspendare a cursurilor cu prezență fizică în două unități de învățământ din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Este vorba de Colegiul Energetic și Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab”, care de astăzi, la propunerea consiliilor de administrație, funcționează după scenariul 2, care presupune desfășurarea orelor de curs în sistem online.

De asemenea, rămân în continuare în sistem online cele trei unități de învățământ din comuna Făurești (Școala Gimnazială Bugețani, Grădinița cu program normal Milești și Grădinița cu program normal Făurești), pentru care CJSU Vâlcea a aprobat secenariul 2 de funcționare încă de la începutul acestei luni.

Celelalte unități de învățământ din județ vor funcționa după scenariul 1 (participarea zilinică cu prezența fizică a tuturor antepreșecolarilor, preșcolarilor și elevilor), cu mențiunea că, în prezent, sunt și școli și grădinițe care au suspendată activitatea didactică cu prezență fizică doar pentru anumite clase sau grupe.„ a declarat Instituția Prefectului Vâlcea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *