Ovye ”curăță” din nou Flacăra

Flacăra Horezu a cedat vineri pe Stadionul Extensiv din Craiova, 0-1 cu Universitatea Craiova II  și echipa din Treapt începe să se uite temător spre subsolul clasamentului.

Partida s-a disputat pe terenul Extensiv, unul aproape impracticabil, plin de bălți, astfel că jocul s-a rezumat în mare măsură la o luptă surdă pentru minge.  Pentru oaspeți a contat și absența fundașului central Vișan, care a fost indisponibil, având o gastrită.

Din minutul 10, gazdele au rămas în inferioritate, după ce Benga a primit al doilea galben. La faza imediat următoare, Verdeș a tras superb de la 25 de metri, dar mingea a lovit transversala.

 În minutul 21, horezenii au irosit o nouă ocazie uriașă, Bîrzan ratând din poziție ideală. Vâlcenii aveau controlul partidei, dar totul s-a năruit. Nigerianul Ovye a fost și el eliminat în minutul 32, primind direct cartonașul roșu pentru o ținere de tricou în postură de ultim apărător, semnalizată de către tușier. Este a doua eliminare a fundașului nigerian, care face multe erori și al cărui transfer la Horezu nu se justifică. După ce s-a restabilit egalitatea numerică, Craiova II a deschis scorul în minutul 43, după o lovitură liberă lateral stânga, Guță înscriind cu capul din 8 metri.  

Partea secundă a fost una lipsită de faze de poartă, datorită terenului impracticabil. Juniorii de la Craiova II s-au apărat bine, iar horezenii nu au reușit să se mai apropie periculos de poarta adversă. În final, ”veteranul” Nistor a prins un șut din voleu, care a trecut puțin peste poartă. De altfel, Raul Nistor a fost cel mai activ jucător al oaspeților.

”Am avut meciul în mână și l-am pierdut, asta este situația. Jucătorii au avut toate șansele din lume, dar mulți își arată limitele” a spus antrenorul Narcis Enăchescu. Cei doi nigerieni veniți recent, Kenneth și Ovye nu au adus plusul dorit, astfel că echipa suferă în continuare atât în defensivă, cât și pe postul de vârf împins.

Flacăra suferă cel de-al treilea eșec consecutiv și trebuie să fie din ce în ce mai atentă la lupta pentru salvare, care se anunță una strânsă.

Flacăra: Sporea –  Burcea, Ovye, M. Diaconescu, Pătulea – A.Dobre, Verdeș – R. Georgescu, Bîrzan, Dobrin – R. Dinu. Au mai intrat Nuță, Kenneth, I. Marian, Mihăilă, Nistor. Antrenor: Narcis Enăchescu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *