Costești, în plin picaj

Deși a condus la pauză, Minerul Costești a cedat sâmbătă, la Orlești, scor 1-2 în disputa cu Vedița Colonești.

Vâlcenii au deschis scorul în minutul 11, când Lari Nicolaescu a marcat cu o lovitură de cap. Oaspeții au întors scorul după pauză. Au egalat prin Antonio Niță, după o fază plecată de la un posibil fault în atac. În minutul 80, oaspeții au primit ușor un penalty, transformat de C. Negoiță. Astfel, Vedița s-a impus cu 2-1, iar Costești rămâne țintuită pe ultimul loc.

Antrenorul-jucător Marius Vlădoi este nemulțumit că echipa sa a suferit al patrulea eșec consecutiv. ”Am avut multe absențe, au fost multe greșeli împotriva noastră, cred că un egal era echitabil. Mai sunt multe jocuri, ne jucăm șansa până la final. Încercăm să mai acumulăm puncte, să nu fim deja victime în play-out. Cred că jocul cu Potcoava ne-a dat peste cap. Ne pare rău că nu avem rezultatele pe care ni le-am dori, fără ajutorul CJ Vâlcea nu știu dacă o puteam duce până în iarnă, îi mulțumim domnului președinte Costi Rădulescu pentru ajutorul acordat. În iarnă tragem linie și vedem ce mai putem aduce. Suntem o echipă formată doar din vâlceni, trebuie să aibă și ei șansa să joace și trebuie să o fructifice, dacă vor să facă fotbal” a spus Marius Vlădoi. Nu au putut evoluat Al. Diaconescu, Zotică, Proteasa, Rădulescu, R. Negoiță, Rizea, Panait și Milosteanu, toți absenți din diverse motive. De remarcat debutul juniorului Kelemen.

Echipa pregătită de Marius Vlădoi este pe ultimul loc, cu doar 4 puncte obținute în 9 jocuri, iar șansele de salvare de la retrogradare scad drastic.

 M.Vlădoi – St. Pufu, Nicolaescu, Vladu, Kelemen – Trașcă, Neacșa, Casoni (M Vlad) – D.Negoiță, Pașoi, Păun (G.Neacșu).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *