Prefectul s-a vaccinat cu a 3-a doză. Ce le transmite vâlcenilor:

Prefectul județului Sebastian Fârtat și insectorul șef al ISU Vâlcea, Dan Pascaru, președintele și respectiv vicepreședintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-au vaccinat astăzi cu a treia doză de vaccin anti COVID. Cei doi membrii ai CJSU Vâlcea au mers împreună la centrul de vaccinare din cadrul Liceului Forestier din Râmnicu Vâlcea și au ales pentru doza booster a vaccinului serul de la Pfizer.

Mulțumesc tuturor vâlcenilor care s-au vaccinat pana in prezent. Ca sa depasim cat mai repede acest val, este nevoie de vaccinare, nu pentru certificatul verde, ci pentru viata si santatea dumneavoastra si acelor dragi.
In judet centrele de vaccinare sunt accesibile tuturor cetatenilor, iar personalul medical va poate indruma si va poate raspunde la intrebarile pe care le aveti in legatura cu acesta campanie de vaccinare. De asemenea, medicii de familie va pot aduce lamuri suplimetare in legatura cu avantajele vaccinarii, posibilele reactii adverse si cum sa procedati daca apar astfel de reactii.

Astazi m-am vaccinat cu doza a treia de vaccin anti-COVID-19. Nu vreau sa fiu un model pt cetateni, doar un exemplu de om care are incredere in vaccin si in campania de vaccinare.” ne-a declarat prefectul județului Vâlcea, Sebastian Fârtat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *