VIDEO: Se taie microfonul unui consilier local PNL la ședința de Consiliu Local Râmnicu Vâlcea

În ultima ședință de Consiliu Local Râmnicu Vâlcea, în timpul punctului 3 de pe ordinea de zi (3. Proiect de hot. și Raport aprobare ROF Consiliul Local), consilierul PNL Constantin Bogdan Popa a propus ca, pe lângă ședințele de Consiliu Local care sunt deja transmise live pe pagina oficială a primăriei, ședințele comisiilor de specialitate să fie și ele transmise live pentru publicul larg.

Au urmat discuții contradictorii din partea opoziției formată din PSD/PER/USR, propunerea nefiind acceptată.

Viceprimarul Andrei Gheorghiu a propus un amendament pentru acest punct, în care spunea ca ședințele de Consiliu Local să fie transmise live și în momentul în care ședința se desfășoară în mediul online, dacă este cazul.

Discursul consilierului Bogdan Popa, către viceprimarul Andrei Gheorghiu, vorbind despre transparență: „Dacă intenția dumneavoastră este într-adevăr de transparență, de ce vă opuneți, așa cum ați făcut-o și în ședința comisiei de specialitate, să nu extindem acest amendament de transmitere live și înregistrarea ședințelor și pentru ședințele comisiilor de specialitate. „

În discuție s-au implicat reprezentanții fiecărui partid, rezultând o ceartă serioasă cu ofense între consilierii locali. Primarul nu s-a abținut de la a lua cuvântul.

În timp ce era la cuvânt consilierul PNL Constantin Bogdan Popa, primarul și președintele de ședință au decis că s-au săturat de discuție, așa că i-au tăiat microfonul consilierului liberal și au trecut la vot.

2 thoughts on “VIDEO: Se taie microfonul unui consilier local PNL la ședința de Consiliu Local Râmnicu Vâlcea

 1. Andrei F. Sunt 100% sigur ca nu ai votat PNL!

  Spun asta cu cea mai mare responsabilitate, deoarece eu si ceilalti consilieri liberali nu am facut decat sa denuntam tunurile si „manevrele” primarului Gutau si ale majoritatii PSD-PER-USR. Amintesc numai cateva:
  – suprapreturi la florile plantate de piete prest
  – taieiri ilegale a copacilor din municipiu
  – PUZuri de blocuri intra case
  – taxe la parcari in weekend
  – marirea taxelor pentru firm pe anul 2022
  – inlocuireaa 15 stalpi de iluminat cu 100.000 Euro
  – aprobarea dublarii costurilor de anvelopare a blocului A4 pana la suma de 1 milion de Euro!!!

  Da, daca erati un votant liberal adevarat, urmareati aceste lucruri si multe altele pe care le-am semnalat si va dadeati seama ca opozitia PNL in Consiliu Local este una benefica, dar numai pentru oamenii din oras, nu si intereselor obscure!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *