Andrea Bîlă și Paul Dinu, campioni mondiali de karate la seniori

Sportivii CS Chimia Rm.Vâlcea au obținut rezultate excelente la Campionatul Mondial de Karate Shotokan Wsf de la Istanbul.

Karateka de la Chimia s-au întors cu o salbă de la medalii de la Mondialul de la Instanbul. Astfel, campioni mondiali de karate shotokan la seniori au devenit Andreea Bîlă și Paul Dinu, iar Floarea Daniela a cucerit aurul la juniori. Medalie de argint au câștigat Gustiuc Dmitrii (seniori) și Ștefan Robert Ghinea (cadeți). Cu medalia de bronz s-au întors Silviu Ghiță (seniori), Bogdan Murgea (seniori), Ștefania Păun (cadeți) și Ștefania Bogoslov (cadeți).

La revenirea din Turcia, antrenorul emerit Paul Dinu și-a felicitat toți sportivii și a mulțumit tuturor celor care au contribuit la aceste performanțe. ”Mulțumesc Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, CS Chimia Rm.Vâlcea, SCM Râmnicu Vâlcea, pentru bunele condiții de pregătire oferite, Federației Române de Karate și nu în ultimul rând tuturor părinților” a declarat antrenorul emerit de la CS Chimia, Paul Dinu. Cu siguranță, la finalul acestui an, karateka de la CS Chimia vor fi din nou în fruntea clasamentului cu cei mai buni sportivi ai anului, care va fi întocmit de DJTS Vâlcea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *