Medalii strălucitoare pentru CS Chimia la Campionatul Național de powerlifting

Sportivii de la CS Chimia au obținut rezultate foarte bune la cea ade-a XII-a ediție a Campionatului Național de powerlifting împins din culcat, clasic și echipat, masculin și feminin, care s-a desfășurat la Beiuș.

Campionatul Național de Împins din culcat, clasic și echipat s-a derulat după regulamentul Federației Internaționale de Powerlifting, sportivii fiind împărțiți pe categorii de greutate, șapte la feminin și opt în întrecerea masculină. Fiecare sportiv a avut câte trei încercări la fiecare probă (clasic și echipat), cel mai bun rezultat fiind luat în considerare la stabilirea clasamentului final.

Astfel, Lucica Olaru a obținut două medalii de argint la clasic și echipat și două de aur la Master 3 (clasic și echipat).

Laura Dabu și-a adjudecat două medalii de aur la senioare (clasic și echipat) și alte două medalii de aur la junioare 1 (clasic și echipat).

Daniel Moldovan a câștigat bronzul al seniori (echipat), iar Valentin Pătru a obținut două medalii de aur la Master 2 (clasic și echipat).

Competiția s-a desfășurat la Beișu, sub egida Federației Naționale de Powerlifting și a Ministerului Tineretului și Sportului și la ea au participat circa 85 de sportivi, reprezentând 20 de cluburi din țară.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *