Impact Real

Un ziar aproape de oameni
Hosu, desemnată jucătoarea meciului România-Kazahstan

Portarul echipei SCM Rm. Vâlcea, Daciana Hosu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a partidei România – Kazahstan 38 -17.

Echipa de handbal feminin a României a reușit ieri o nouă victorie la Campionatul Mondial din Spania. „Tricolorele” s-au impus în fața reprezentativei similare a Kazahastanului, scor 38-17.

Portarul SCM-ului, Daciana Hosu (23 de ani) a debutat ieri la un turneu final major și a reușit o partidă excelentă. Portarul naționalei a fost declarată „jucătoarea meciului”, având un procentaj al intervențiilor salvatoare de 50% (8/16).

„Sincer, nu m-am așteptat să joc, chiar a fost o surpriză pentru mine, dar mă bucur enorm. Este debutul meu, cred că cel mai frumos pe care l-aș putea avea vreodată. A fost ca și cum am fi jucat în România, le mulțumim foarte mult că sunt alături de noi și îi așteptăm la toate meciurile. Chiar și părinții mei au fost în tribună. M-am simțit emoționată, voiam să se mândrească cu mine”, a declarat Daciana Hosu la finalul meciului.

Pentru naționala noastră urmează duelul cu Norvegia. „Ne-am pregătit pentru meciul cu Norvegia, care va urma. Va fi un meci dificil, ne vom pregăti cât putem de bine și vom merge la luptă, precum la fiecare meci. Suntem bătăioase, încrezătoare, credem că o să le putem ține fața. Ne simțim foarte bine, din păcate avem începuturile de meci grele. Sper să le diminuăm cu timpul, să avem o evoluție mult mai bună” a mai spus Daciana Hosu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *