Impact Real

Un ziar aproape de oameni
Care sunt principalele favorite pentru câștigarea Champions League și ce atuuri au?

Chiar dacă luptele interne în campionate precum Serie A sau Premier League sunt, parcă mai strânse decât niciodată, situația în Champions League odată cu încheierea fazei grupelor pare să fie mai clară. Există în acest moment trei favorite clare pentru câștigarea cele mai importante competiții europene la nivel de club: Manchester City, Bayern Munchen și Liverpool.

Pentru cei interesați de pariuri pe fotbal, conform SportingBet.ro, City este principala favorită cu o cotă de 4.00, Bayern vine pe locul doi cu cota de 5.00, în timp ce Liverpool completează podiumul cu o cotă de 6.00. Toate trei variantele sunt plauzibile și orice pariu ai plasa, ai avea șanse considerabile să câștigi. Mai jos vei afla ce atuuri au fiecare pentru câștigarea competiției pentru ca atunci când te hotărăști să plasezi pariul final, să o faci informat.

Cum arată cele trei mari favorite înainte de faza optimilor de finală 

  1. Manchester City

Manchester City are cea mai mică cotă pentru câștigarea UEFA Champions League și pe bună dreptate. Echipa lui Guardiola joacă în acest moment cel mai bun fotbal din lume iar spaniolul pare mai aproape ca niciodată să își îndeplinească marele obiectiv, acela de a câștiga din nou Champions League după succesul cu Barcelona din 2011. Chiar dacă nu au un atacant veritabil (ar putea să fie singura lor slăbiciune), toți jucătorii din ofensivă se comportă excelentă, iar combinațiile lor de pase pot ameți pe oricine. Cancelo contribuie și el din apărare cu pase care depășesc o defensivă întreagă, iar Ederson apără impecabil. Este greu de găsit un minus la City. Pep pare să demonstreze că poate face performanță chiar și fără un atacant veritabil.

  1. Bayern Munchen

Spre deosebire de Manchester City, Bayern a arătat și momente de vulnerabilitate în acest sezon, mai ales în faza defensivă. Bavarezii au avut câteva înfrângeri surprinzătoare și pare că apărarea avansată poate să fie surprinsă destul de ușor de o echipă care este capabilă să atace într-un mod devastator. Cu toate acestea, de la mijloc în sus totul arată stelar. Dacă mai luăm în considerare și că la Bayern evoluează cel mai bun atacant din lume la ora actuală, pare destul de evident că bavarezii ar putea trece peste orice apărare își doresc. Pare însă că rămâne acel semn de întrebare legat de defensivă.

  1. Liverpool

Cormoranii au arătat excelent în acest sezon de Premier League, iar ofensiva lor a demonstrat că este una dintre cele mai bune din Europa. La fel ca la Bayern însă, au existat momente de vulnerabilitate atunci când vine vorba de defensivă, astfel că orice se poate întâmpla. Însă dacă Virgil van Dijk va avea alături de el un Konate care își va redescoperi forma de la RB Leipzig, atunci cu siguranță că defensiva lui Klopp se va îmbunătăți semnificativ, iar lucrurile vor sta altfel. 

Când vine vorba de accidentări, pare că City și Bayern sunt mult mai bine pregătite în acest sens decât Liverpool, o echipă care nu are o bancă la fel de puternică precum celelalte două, iar acest lucru ar putea să conteze enorm.

Așadar alege cu grijă echipa pe care vei paria și ia în calcul toate atuurile și slăbiciunile enumerate mai sus.

sursă foto: pixabay.com

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *