Administrația comunei Șirineasa oferă cadouri tuturor copiilor de Crăciun

Peste 100 de copii vor beneficia anul acesta de sărbători cu cadouri, așa a promis administrația locală a comunei Șirineasa. Primarul și administratorii comunei au investit o sumă de 15.000 de lei pentru a le oferi copiilor câteva momente frumoase din jurul sărbătorilor. Primarul comunei nu a uitat de situația pandemică, astfel a luat măsuri pentru a se asigura că nu există șansă de infectare.

Am pregătit cadouri foarte frumoase pentru copiii de anul acesta. Am investit 15.000 de lei în cadouri pentru un număr total de peste 100 de elevi. Noi sperăm ca aceste cadouri să mulțumească fiecare copil în parte pentru că este foarte importantă bucuria din jurul sărbătorilor de Crăciun. Absolut toți copiii vor beneficia de câte un cadou de la Moș Crăciun, din partea primăriei.

Având în vedere situația pandemică, am decis să procedăm într-un alt fel. Anume, vom aduce cadourile la școală și le vom preda directoarei. După aceea directoarea va împărți aceste cadouri la diriginți și învățători. Vorbim despre copii aici, deci este cel mai bine să procedăm în acest fel. Totuși, am vrea să fie niște sărbători liniștite.” ne-a declarat primarul comunei Șirineasa, Ion Streinu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *