Cadouri pentru copii și mesaj de sărbători pentru locuitorii comunei Stroești din partea administrației locale

Primăria comunei Stroești oferă copiilor cadouri de sărbători înainte de serbarea fiecărei clase. Primarul comunei ar dori ca elevii să se bucure de aceste cadouri pentru a uita de greutățile impuse de pandemie. De asemenea, are un mesaj pentru locuitorii comunei.

„O să sărbătorim cu copiii sărbătorile din acest an. Vom păstra tradiția și vom face bradul de Crăciun și apoi vom oferi cadouri pentru fiecare în parte. Fiecare clasă va face serbarea separat, așa că am decis să oferim cadourile înainte de acest eveniment. Evident, aici am ales să oferim cadourile profesorilor și învățătorilor, iar ei să le transmită mai departe copiilor.

De asemenea, aș vrea să urez Sărbători Fericite tuturor locuitorilor din comuna Stroești. Am avut parte de câțiva ani destul de grei din punctul de vedere al pandemiei. Sărbătorile din acest an ne-ar putea oferi câteva zile de liniște alături de cei dragi. Vreau de asemenea să le mulțumesc tuturor pentru implicarea în dezvoltarea comunei și să sperăm că anul viitor va fi mult mai bun.” ne-a declarat primarul comunei Stroești, Ciolacu Toma.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *