Handbalistele de la SCM au fost Crăciunițe pentru micuțele de la grupele de inițiere

Fetițele de la grupele de inițiere handbal ale cluburilor SCM Rm. Vâlcea și Chimia au primit sâmbătă cadouri cu ocazia Crăciunului, de la handbalistele echipei fanion a județului.

Glibko, Florica și celelalte handbaliste s-au transformat sâmbătă în Crăciunițe și au oferit cadouri constând în dulciuri pentru micuțele care visează să le calce pe urme în viitor. Peste 50 de copii, cu vârsta între 5 și 10 ani s-au bucurat de cadouri și de prezența senioarelor, alături de care s-au pozat.

Ca și la secția de fotbal, fetițele care visează să devină handbaliste beneficiază de condiții optime de instruire și de antrenor calificat, în mod gratuit. La festivitatea organizată la sala VIP de la Sala Sporturilor Traian au fost prezenți și directorul clubului SCM, Marius Țuca, dar și team-managerul echipei de handbal, Florin Verigeanu.

Organizatorii au mulțumit firmelor care au contribuit la succesul acestei acțiuni: Pigulin Fruit, Annabella, Boromir, Badcom, PepsiCo!

Echipa pregătită de Bent Dahl va avea o minivacanță în perioada 20-25 decembrie, iar în seara zilei de 26 decembrie este programat antrenament în Sala Traian. În perioada 28-29 decembrie, Sala Traian va găzdui Memorialul Constantin Tită, la care vor participa SCM Rm. Vâlcea, CSM Slatina, Gloria Buzău și Dacia Mioveni. Campionatul se reia pe 5 februarie 2022, când SCM va juca acasă cu Minaur Baia Mare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *