Impact Real

Un ziar aproape de oameni
Liberali din toată țara s-au întâlnit într-o manifestare omagială la monumentul și mormântul lui I. Gh. Duca din Urșani-Horezu

Miercuri, pe 29 decembrie, ziua în care în 1933 a fost asasinat, cu gazda PNL Vâlcea, liberali din toată țara s-au întâlnit într-o manifestare omagială la monumentul și mormântul lui I. Gh. Duca din Urșani-Horezu. La eveniment au fost prezenți președintele Senatului și președinte al PNL, Florin Cîțu, și prim-ministrul Nicolae Ciucă.

„Acești oaspeți de marcă au arătat, în intervențiile lor, continuitatea eforturilor făcute în prezent de guvernele liberale cu munca depusă de-a lungul istoriei de generații de liberali pentru construirea României moderne, I. Gh. Duca fiind un ilustru exemplu în acest sens; vorbitorii au arătat că omagiul cel mai înalt îl pot aduce astăzi liberalii înaintașilor lucrând cu dăruire pentru propășirea României.” transmite PNL Vâlcea despre liderii politici prezenți la eveniment.

Actualul președinte al Partidului Național Liberal a ținut un discurs la eveniment, vorbind despre cum s-a comportat PNL la guvernare în ultimii 2 ani.

„În ultimii doi ani de zile de guvernare liberală a fost mai clar ca oricând că singura soluție pentru România, astăzi, o reprezintă liberalismul. Toate aceste măsuri pe care le-am luat în ultimele două Guverne liberale sunt măsuri care au permis ca astăzi să avem resurse pentru a susține facturile românilor în această iarnă dificilă, să avem resurse pentru a crește și pensii și salarii, în același timp, să avem resurse să și investim fără să dezechilibrăm economia. Asta înseamnă liberalism și atunci când conduci România după principii liberale nu poți să aduci decât progres cetățenilor.” a declarat Florin Cîțu.

La eveniment au mai participat lideri politici vâlceni, precum: Cristian Buican, deputatul Laurențiu Cazan, prefectul Sebastian Fârtat, senatoarea Claudia Banu, subprefectul Victor Stănculescu și alți membri PNL vâlceni.

Întâlnirea de la Urșani-Horezu este o reafirmare a tradiției și virtuților liberale care au consacrat chemarea „prin noi înșine”; numai fiind puternici, suntem o parte de încredere în parteneriatele pe care le avem cu prietenii noștri occidentali; și puternici nu putem fi decât dacă suntem responsabili, solidari și prosperi. a declarat PNL Vâlcea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *