Mia Rădoi: ”Fetele trebuie să se autodepășească, trebuie să progreseze zilnic!”

Clasate pe locul 6 în Seria B a Diviziei A, junioarele de la Centrul de Excelență Vâlcea au fixate obiective îndrăznețe pentru a doua parte a sezonului.

Antrenoarea echipei CNE Rm. Vâlcea, Mia Rădoi își propune ca echipa să termine grupa pe locul 3. ”Fetele au răspuns bine la pregătire, începem meciurile oficiale pe 23 ianuarie, acasă, cu Arena Tg. Mures. Până atunci, mai urmează două săptămâni de pregătire, în care mă axez mai mult pe apărare. Obiectivele mele sunt mari, prioritatar  este acela de a promova jucătoare și a le crește în valoare de la meci la meci, cel secundar este de a termina grupa pe locul 3” a spus Mia Rădoi, fostă mare jucătoare la Oltchim și națională.

Mia Rădoi le cere junioarelor de la Centrul de Excelență Vâlcea să muncească cât mai mult, pentru a deveni și mai bune. ”Încerc să le fac pe fete să se autodepășească, să nu se mulțumească cu puțin. În fiecare zi trebuie să-și propună să facă mai mult și mai bine decât ziua precedentă. Sunt multe sportive care pot ajunge departe, depinde doar de ele. Pot spune că, împreună cu tot staff-ul încercăm să le implementăm o mentalitate de învingătoare și trebuie să înțeleagă că dacă unii dorm, alții se antrenează. Pe lângă programul dat de noi, fetele trebuie să înceapă să-și facă singure un program pentru ele, în perioada fără competiții sau antrenamente”.

CNE Rm. Vâlcea ocupă locul 6 în Seria B, cu 13 puncte în 8 meciuri, dar are un meci mai puțin disputat. Seria este dominată de Gloria Bistrița Năsăud II și CSM Tg.Jiu, care au victorii pe linie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *