O modernă sală de sport se va construi la Băbeni

La Băbeni se va construi o sală de sport, cel mai probabil anul viitor. Proiectul pentru construirea acestei noi săli de sport este depus la Compania Naţională de Investiţii, iar lucrarea va cuprinde o clădire nouă, care se va ridica în satul Valea Mare, cu tot ce este nevoie pentru desfăşurarea orelor de sport. Cursurile se vor face şi în săli, nu doar afară. Sala va beneficia de tribună, vestiare moderne pentru copii şi profesorii de sport. De asemenea, va beneficia şi de un cabinet medical de profil.

„Proiectul este depus la CNI pentru construirea unei săli de sport care se va construi în satul Valea Mare, lângă actualul teren de sport al echipei de fotbal FC Băbeni. Va fi o sala de sport care va avea suprafaţa de joc de 25 x 37 de metri. Cred că este un obiectiv foarte util pentru această categorie, a elevilor care învaţă la şcoala din Valea Mare, unde sunt foarte mulţi copii, şi copii foarte buni. Pe această cale felicit profesorii care predau la şcoala din satul Valea Mare şi pe toţi dascălii din Băbeni, fiindcă au reuşit să aibă rezultate foarte bune la examenele pe care le-au avut. Copiii sunt educaţi, este o plăcere să stai de vorbă cu ei şi merită să aibă o sală de sport. Teren de sport cu gazon natural există, iar în şcolile din oraşul Băbeni condiţiile sunt foarte bune”, a precizat primarul oraşului Băbeni, Ştefan Bogdan.

Primarul mai are în plan atragerea fondurilor şi pentru construirea unei baze sportive de dimensiuni mai mari.

„În plan mai am să achiziţionez un teren pentru construirea unui adevărat complex sportiv, aşa cum i-ar sta bine unui oraş unde comunitatea iubeşte sportul, în mod special fotbalul. Proiectul construirii unui complex va susţine sportul la un nivel mai ridicat şi ne ajută să pregătim o echipă de fotbal înscrisă în Seria D”, a precizat primarul oraşului Băbeni.

La Băbeni, Primăria şi Consiliul Local susţin echipa de fotbal a oraşului, şi asta fiindcă acest sport este foarte iubit în zonă de întreaga comunitate.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *