Apartamentele s-au scumpit și în București! Uite ce trebuie să faci dacă vrei să-ți cumperi o locuință mai rapid împreună cu logodnicul tău

A avea propria ta locuință este un lucru extrem de rentabil, pentru că îți oferă confortul și libertatea de care ai nevoie pentru a-ți întemeia o familie sau pentru a fi liniștită la pensie. Ce poate fi mai frumos decât să-ți faci amintiri de sărbători cu familia, care ar putea lăsa un impact semnificativ în anii următori sau să creezi legături strânse cu vecinii astfel încât să fiți o comunitate?

Dar trebuie să fii conștientă că pentru bucuria de a avea un loc al tău, este foarte mult de muncit, mai ales că în România totul se scumpește, inclusiv locuințele. Trebuie să ai răbdare, ambiție și un plan bine gândit de a face mai mulți bani și mai rapid. Dacă ai nevoie de un imbold, atunci rămâi la acest articol pentru a afla care sunt posibilitățile de a cumpăra un apartament mai ușor. 

Cele mai bune 3 modalități prin care poți face bani mai repede

  1. Alege din prima o carieră bine plătită

Sună ușor de zis, dar greu de făcut, de aceea trebuie să fii destul de rațională, atunci când ajungi să alegi o carieră pe baza salariului și nu a pasiunii. Există totuși domenii în care poți face bani și mai rapid, cum ar fi:

  • Programare: nu este nevoie să termini o facultate ca să devii programatoare, pentru că există o sumedenie de cursuri acreditate, chiar și internațional, pe care le poți urma în zece luni și să-ți construiești un CV pe măsură. 
  • Model videochat: femeile au un avantaj enorm când vine vorba de câștigat bani, pentru că există foarte multe industrii care caută femei cu un aspect fizic plăcut. Un model videochat la Kendrastudio.ro, de exemplu, câștigă un salariu lunar echivalent cu 1000$. Da, ai citit bine, și după ce acumulezi experiență, poți câștiga și mai mult de atât, așa că angajează-te la videochat în București și adună banii pentru viitoarea ta locuință. Modele videochat amână să plătească rate la bancă, pentru că ele nu au nevoie de credit ipotecar. 
  • Traducător: poligloții au și ei un avantaj enorm de a-și găsi un loc de muncă în aproape orice domeniu. În ultimii ani în România a crescut cererea pentru limba germană și olandeză, așa că nu ar fi rău să urmezi niște cursuri de limbi străine și să depui examenul de limbă, pentru că poți câștiga într-o lună cât un programator. 
  1. Să-ți deschizi un cont de economii

Practic, deschiderea unui cont de economii reprezintă faptul că pui banii să lucreze pentru tine. Suma pe care o depui zilnic în contul de economii generează o dobândă, care poate ajunge până la 1,6%, bani pe care tu le vei primi direct în cont la sfârșitul fiecărei luni. 

Cu cât pui mai mulți bani în cont, cu atât va fi dobânda mai mare și vei aduna mai mulți bani. Și partea bună este că poți mereu să te atingi de ei fără să se schimbe procentul dobânzii, pentru că se va calcula în continuare pe suma de bani rămasă în cont la momentul actual.

  1. Îți deschizi un PFA sau un SRL

În domeniile unde poți lucra oriunde, cum ar fi copywriting, design web sau grafică, poți deveni ușor freelancer și totuși să lucrez full-time cu contract de muncă la o companie. Banii pe care îi câștigi din freelancing poți să-ți pui în contul tău de economii.

Iar din banii strânși din contul de economii, poți să-ți deschizi o afacere proprie, pentru că antreprenoriatul este singurul domeniu în care câștigi mulți bani într-un mod sigur. 

Acestea sunt alternativele prin care poți câștiga venituri excepționale și să-ți cumperi o locuință cu bani strânși de tine. Dar știe toată lumea că cea mai rapidă soluție pentru a achiziționa propria casă, este să apelezi la un credit bancar. Nu este nicio problemă în asta, atât timp cât ești sigură că vei avea din ce plăti rata lunară. 

Sursa foto: Freepik.com

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *