Dăești a făcut primele transferuri

Viitorul Dăești s-a reunit în această săptămână, la Stadionul de la Fedeleșoiu și a anunțat primele două achiziții.

Liderul Seriei a VI-a din Liga a III-a, Viitorul Dăești a fost cea mai grăbită la reunire. Echipa pregătită de Adrian Popa a început antrenamentele de săptămâna trecută, la Baza Sportivă de la Fedeleșoiu. Deocamdată, au fost stabilite cinci amicale: Cozia Călimănești (9 februarie),  CS Afumați (12 februarie), Pandurii Tg Jiu (16 februarie) și Sporting Roșiori (26 februarie) și Horezu (5 martie). Cantonamentul va fi la Olănești, în perioada 30 ianuarie – 5 februarie.

Brazilianul Thiago Garcia Cardoso (23 ani) a dat probe la finalul sezonului și a acum este așteptat să revină pentru a semna contractul. Acesta evoluează în spatele vârfului și provine din eșalonul secund din Brazilia, de la Atletico Assisense, pentru care a marcat 7 goluri în prima parte a sezonului.

Atacantul Alin Călin (20 de ani) este junior Under 20, provine de la Sporting Roșiori și a marcat 8 goluri în prima parte a sezonului. Călin a fost sub contract cu Mioveni, pentru care a jucat însă rareori și este împrumutat la Dăești.

”Mai ne dorim doi jucători, sperăm să reușim să îi aducem și pe aceștia. Antrenorul va decide în privința plecărilor după perioada de cantonament” a anunțat edilul din Dăești, George Popolan. Dăeștiul este matematic calificată în play-off, acolo unde acced primele patru clasate, cu punctajul acumulat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *