Flacăra se reunește la Rm. Vâlcea

Flacăra Horezu se va reuni marți, 25 ianuarie, la Stadionul Municipal din Rm. Vâlcea, având ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Pentru a da posibilitatea să fie refăcut gazonul de la Horezu, Flacăra se mută pentru o lună la Rm. Vâlcea, urmând să își desfășoare pregătirea și amicalele la Stadionul Municipal. Începând cu luna martie, când se reia Liga a III-a, Flacăra revine în Treapt.

Antrenorul Narcis Enăchescu a fixat amicale cu CS Mădulari, CS Afumați, Viitorul Dăești, Gilortul Tg. Cărbunești, Sparta Rm. Vâlcea și Cozia  Călimănești.

Se discută completarea lotului cu un portar, un fundaș central, un mijlocaș central și un atacant.  La finalul primei părți a campionatului, conducerea clubului a anunțat lista plecărilor: Vișan, Bălan, Horumbă, Bîrziche, Kenneth,  Ovye, Verdeș și I. Tudor. În plus, portarul Sporea este operat la umăr și ar urma să revină pe teren în aprilie.

Antrenorul Narcis Enăchescu spune că nu se grăbește cu transferurile. ”Așteptăm să facem 2-3 transferuri bune, plus niște juniori valoroși, să fie o concurență mare pe fiecare post, dar nu ne grăbim. S-au făcut pași mari înainte ca organizare, a venit și Daniel Demetrescu, vom avea echipament de prezentare si joc, plus că este complexul sportiv în construcție, va fi altceva când va fi gata. Flacăra va fi un club foarte bine organizat” a anunțat Narcis Enăchescu.

”Nu știu când Vâlcea va mai avea acest culoar pentru promovare”

Tehnicianul echipei Flacăra speră ca liderul Viitorul Dăești să promoveze în Liga a II-a, pentru a crea emulație la nivelul juniorilor din județ. ” Dăești are un culoar extraordinar în retur, are un grup unit, cu jucători de valoare și trebuie să facă toate eforturile posibile pentru a promova, pentru că nu știm când județul Vâlcea se va mai întâlni cu acest culoar. De asemenea, Horezu și Costești trebuie să facă toate eforturile să se mențină, Călimănești să promoveze,  așa se va crea o emulație pentru copii, iar tot ce este mai bun la nivel de juniori să ajungă la  echipa de Liga a II-a. Consiliul Județean, Primăria Rm. Vâlcea și Primăria Dăești trebuie să colaboreze și Vâlcea să aibă din nou o echipă la Liga a II-a, nu contează alte orgolii sau interese politice. Nu am mai avut demult o formație la eșalon superior și e foarte important să fii pe harta fotbalului, plus alte câteva echipe la Liga a III-a care să creștem juniorii din zonă și să meargă spre loturile naționale. O echipă la Liga a II-a creează  emulație la suporteri, dar mai ales la copii și juniori, toți își doresc să joace cât mai sus. Când era Damila la Liga 2, echipa juca cu 10 mii de spectatori”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *