O nouă şi modernă şcoală şi-a deschis porţile la Budeşti

Administraţia locală din Budeşti a pus educația copiilor din localitate pe primul loc și s-a străduit să finalizeze proiecte menite să asigure o infrastructură școlară aşa cum scrie la carte. A fost o reală provocare pentru primarul Ion Vlădulescu, Consiliul Local şi echipa sa din primărie, dar s-a finalizat, nu bine, ci spectaculos. Noua Şcoală Gimnazială din Budeşti şi-a deschis porţile luni, 17 ianuarie, şi este cu adevărat impresionantă prin ceea ce oferă ca dotări și siguranță elevilor și cadrelor didactice care îi trec pragul.

„Luni, 17 ianuarie, Școala Gimnazială Budești și-a deschis ușa pentru a primi elevii arondați acestei unități de învățământ moderne, la standarde europene. Da, este prima zi de școală într-o unitate de învățământ modernă, reabilitată total și dotată cu absolut tot ceea ce este necesar desfășurării în cele mai bune condiții a procesului educaţional. Atât cadrele didactice, cât și elevii au pășit cu emoție în acest semestru doi, într-o școală nouă, după ce aproximativ doi ani unitatea de învățământ s-a aflat într-un proces de reabilitare totală. Elevii au venit entuziasmați la clase și, așa cum spuneam mai devreme, chiar dacă suntem la mijlocul anului școlar, începutul semestrului doi a fost ca prima zi de școală, acum într-o clădire nouă! Mă bucur că într-un timp scurt am reușit să finalizez proiectul de reabilitare a Școlii Gimnaziale Budești, contribuind astfel la asigurarea celor mai exigente condiții în desfășurarea actului de învățământ și, totodată, la crearea mediului propice performanței! Mulțumesc pe această cale colaboratorilor, cadrelor didactice și elevilor pentru răbdarea și înțelegerea avută în necesitatea acestei investiții! ,,Şcoala trebuie să fie o gimnastică a minţii omeneşti, adică o continuă şi rodnică dezvoltare a inteligenţei umane, spunea Mihai Eminescu”, ne-a declarat primarul comunei Budești, Ion Vlădulescu.

Proiectul pentru „reabilitarea, modernizarea şi dotarea Şcolii gimnaziale Budeşti ” reprezintă o schimbare majoră în ceea ce priveşte desfăşurarea procesului educațional, mai ales că noua şcoală dispune de un spațiu generos, sigur şi primitor pentru elevii din localitate. Un spaţiu unde copiii să poată practica eficient disciplinele în clasele frumos amenajate, luminoase şi prietenoase. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *