Ciortan și Butoiu, primele veniri în Treapt

Aflată în pregătiri la Rm. Vâlcea, Flacăra Horezu a anunțat primele transferuri, doi jucători semnând cu echipa din Treapt.

Echipa pregătită de Narcis Enăchescu se antrenează pe Stadionul Municipal din Rm. Vâlcea, urmând să revină la Horezu odată cu începerea jocurilor oficiale.

Până acum, doi jucători au semnat contracte cu clubul din Horezu. Primul este fundașul central Ionel Ciortan (25 ani), care vine de la Tunari. Ciortan (FOTO) a mai jucat la Ștefănești și Unirea Tărlungeni. Are 18 partide în liga a doua în tricoul Unirii Tărlungeni. Poate juca și fundaș dreapta, vine cu centrări bune din bandă și aruncă deseori lung de la margine.

Al doilea jucător care a venit la Flacăra este juniorul Theodor Șerban Butoiu, care evoluează ca vârf sau în bandă. Acesta este împrumutat de la FC Argeș, unde în acest sezon nu a prins niciun meci oficial pentru piteșteni. În schimb, sezonul trecut a evoluat în câteva jocuri la Liga a II-a pentru Turnu Măgurele, iar antrenorul de la FC Argeș, Mihai Ianvoschi l-a lăudat.

Oficialii de la Horezu mai caută jucători, pe posturile de portar, mijlocaș central și vârf.  Narcis Enăchescu mai are în probe câțiva juniori, pe care îi va testa în perioada următoare.

Flacăra are stabilite amicale cu CS Mădulari, CS Afumați, Viitorul Dăești, Gilortul Tg. Cărbunești, Sparta Rm. Vâlcea și Cozia  Călimănești.

La finalul primei părți a campionatului, conducerea clubului a anunțat lista plecărilor: Vișan, Bălan, Horumbă, Bîrziche, Kenneth,  Ovye, Verdeș și I. Tudor. În plus, portarul Sporea este operat la umăr și ar urma să revină pe teren în aprilie. Doi dintre juniorii talentați ai echipei, Dobrescu și R. Dinu nu au ajuns încă la pregătiri și vor să părăsească echipa, dar ambii sunt sub contract cu Horezu și riscă amenzi din partea clubului.

Flacăra nu își poate propune mai mult decât salvarea de la retrogradare, fiind clasată pe locul 9 în Seria a VI-a, cu 14 puncte din 15 jocuri și va juca în play-out.  În mod normal, Flacăra se va bate pentru evitarea locului 9 cu Potcoava și Craiova II.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *