Impact Real

Un ziar aproape de oameni
Dăești intră în cantonament la Olănești

Viitorul Dăești și-a mai completat zilele trecute lotul cu un junior, fiind adus fundașul stânga Alin Șerban (19 ani).

În perioada 30 ianuarie – 5 februarie, echipa vâlceană va efectua un cantonament centralizat la Hotel Livadia din Olănești. La Olănești, vâlcenii vor avea un program spartan, de acumulări fizice, cu două antrenamente pe zi. La finalul cantonamentului, antrenorul Adrian Popa va stabili și jucătorii la care va renunța.

Primele transferuri anunțate la Dăești sunt brazilianul Thiago Garcia Cardoso (23 ani) și atacantul Alin Călin (20 de ani) de la Sporting Roșiori.  Ieri a mai semnat fundașul de bandă stânga Alin Șerban (19 ani, FOTO), venit sub formă de împrumut de la Mioveni.

Deocamdată, Viitorul s-a despărțit de Mihai Deaconescu, care a renunțat la cariera de jucător și va continua studiile la IEFS Sibiu, dar și de Marian Roșianu, care a ajuns la Costești.

Au fost stabilite și cinci amicale: Cozia Călimănești (9 februarie),  CS Afumați (12 februarie), Pandurii Tg Jiu (16 februarie) și Sporting Roșiori (26 februarie) și Horezu (5 martie).

Dăești este lider în Seria 6 și va juca în play-off, iar avansul consistent luat deja față de locul 3 face ca echipa vâlceană să fie mare favorită la accederea în barajele de promovare.

LOT VIITORUL:

PORTARI: Păușescu, Lungu

FUNDAȘI: Samson, Cr. Munteanu, Pîrvulescu, Mocioacă, Grosu, Șerban

MIJLOCAȘI: Vasile, Ad. Popa, Iordache, Pîrvu, Precup, Ov. Popescu, Fierbințeanu, Mitru, Ceapă

ATACANȚI: Fl. Costea, Neacșu, Thiago Garcia, S. Preda, Călin.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *