Prin noile programe de investiţii adoptat de Guvernul României, administraţia locală din Mădulari şi-a propus să acceseze fonduri pentru modernizarea drumurilor şi uliţelor din comună, extinderea sistemului de apă, înfiinţarea reţelei de canalizare, dar este nevoie şi de proiectul de gaze, pentru care este nevoie de finanţare. Primarul Daniel Dimulescu are proiect inclusiv pentru construirea unei baze sportive pe terenul aflat în posesia primăriei. Baza sportivă va avea un teren de dimensiuni normale, cu iarbă artificială, instalaţie de nocturnă şi tribune pentru spectatori. Lângă acest complex sportiv se va amenaja un alt teren sportiv de dimensiuni mai mici, unde să se poată juca minifotbal, baschet şi handbal. Tot în această zonă va fi construită o clădire administrativă unde va fi amenajată şi o parcare. Se fac proiecte, se identifică fonduri inclusiv pe nişa sportului, deoarece comunitatea iubeşte sortul, comuna Mădulari mândrindu-se cu o echipă de fotbal de juniori şi una de seniori.

Şi pentru şcoala din centrul localităţii există un proiect prototip privind modernizarea locaţiei, în cadrul căruia toate sălile de clasă vor fi dotate cu table interactive, calculatoare şi proiectoare, iar dascălii vor putea folosi la ore aplicaţiile şi internetul pentru a preda eficient şi, cel mai important, pe placul elevilor. Se va amenaja la parter o grădiniţă cu vestiare, duşuri, sală de joacă, bucătărie şi sală de mese. 

Daniel Dimulescu este optimist şi speră că toate aceste investiţiile depuse în vederea finanţării se vor concretiza. Subliniază acest aspect fiindcă anul 2021 nu a fost un an mulţumitor pentru primarul comunei Mădulari. Acesta consideră că fondurile care au fost alocate localităţii au fost insuficiente pentru investiţii: „2021 a fost un an mai greoi, eu personal nu sunt mulţumit, fiindcă am fost obişnuit să avem şantiere în localitate. Anul acesta sper să duc la capăt proiectele promise cetăţenilor. Sper să avem bani să dezvoltăm localităţile, să ducem un trai decent începând de la infrastructură, apă şi canalizare. Importante sunt şi proiectele pentru branşarea localităţilor la gazele naturale. În acest sens avem un parteneriat făcut cu localitatea Şuşani. Sper că va fi bine şi toate proiecte pe care le avem se vor concretiza”, a precizat primarul localităţii Mădulari, Daniel Dimulescu. 

În această perioadă, la Mădulari se fac lucrări pentru întreţinerea drumurilor şi uliţelor săteşti prin pietruire. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *