Cioablă întărește atacul Dăeștiului

Atacantul Florin Cioablă (25 ani) a semnat cu Viitorul Dăești.

După perioada petrecută în 2019 la Flacăra Horezu, Florin Cioablă va colabora din nou cu antrenorul Adrian Popa, de această dată la Dăești. Vâlcenii au presat în ultima perioadă și transferul lui Gueye Mansour, dar senegalezul nu a putut rezilia contractul cu actuala sa echipă, Șimleu Silvaniei, pentru a veni la Fedeleșoiu.

Astfel, s-a ajuns la un acord cu Cioablă, vârful care și-a reziliat acordul cu CSO Filiași, unde a evoluat în tur. În vara trecută, Horezu a căutat fără succes să-l repatrieze pe atacant, care a ales Filiașul.

Vârful este o producţie a Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“ și a mai trecut pe la Viitorul Constanța, Clinceni și Chiajna. Dăești i-a mai adus în iarnă pe brazilianul Thiago Garcia Cardoso (23 ani), atacantul Alin Călin (20 ani, Sporting Roșiori) și Alin Șerban (19 ani, CS Mioveni).

Viitorul a anunțat și alte despărțiri. După M. Deaconescu și Roșianu, Dăeștiul a reziliat și cu Bunescu. Nici atacantul Sebi Preda nu este în cantonament la Olănești, după ce a suferit o operație la nas.

LOT CANTONAMENT VIITORUL:

PORTARI: Păușescu, Lungu

FUNDAȘI: Samson, Cr. Munteanu, Pîrvulescu, Mocioacă, Grosu, Șerban

MIJLOCAȘI: Vasile, Ad. Popa, Iordache, Pîrvu, Precup, Ov. Popescu, Fierbințeanu, Mitru, Ceapă

ATACANȚI: Fl. Costea, Cioablă, Neacșu, Thiago Garcia, Călin.

Cum poate arata Viitorul în a doua parte a sezonului: Păușescu – Samson, Pîrvulescu, Mocioacă, Grosu – Iordache, Pîrvu – Vasile (Ad. Popa), Precup (Thiago), Fierbințeanu – Cioablă (Fl.Costea).

2 thoughts on “Cioablă întărește atacul Dăeștiului

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *