Cum să recreezi stilul rafinat al viitoarei regine a Marii Britanii, Kate Middleton? Sfaturi șic de modă pentru femei stilate

Catherine Middleton sau Kate – cum îi place presei să o numească – este soția Prințului William, fiul cel mare al lui Lady Di și al Prințului Charles. Este mama a trei copii frumoși și binefăcătoarea multor asociații de caritate pe care Casa de Windsor le întreprinde. Are o alură distinctă, extrem de elegantă, deși nu are sânge regal, provine dintr-o familie bogată, dar discretă. Deși Kate, la rândul ei este o persoană discretă, rolul pe care îl are în societate nu-i permite anonimatul, fiind considerată una dintre cele mai influente femei din ultimii ani.

Feminitatea de care dă dovadă la fiecare ieșire în societate, modul în care se prezintă celor din jur și mai ales, cum îi face să se simtă pe cei din jur a devenit epitomul delicatetei. Pe lângă asta, tot ceea ce face, spune și cum se îmbracă este amplu discutat de presa britanică și de peste ocean. În articolul de azi, vom afla câteva sfaturi de modă de la ducesa de Cambridge care poate ajuta orice femeie care simte nevoie de a adauga un pic de feminitate și gingasie în outfiturile zilnice.

Sfaturi șic de moda pentru femei stilate

  • Investește în incaltaminte de calitate

Picioarele merită cel mai bun răsfăț, iar Kate știe asta. Deși este o tipă conservatoare, nu respectă mereu regulile impuse de Casa Regală a Marii Britanii fiind mereu surprinsă purtând pantofi de 10 centimetri, chiar dacă eticheta cere tocuri mici și discrete. Kate preferă pantofii stiletto din piele naturală. Cu toate astea, te sfătuim să alegi încălțăminte conform stilului tău, de aceea o pereche de botine de la Esandale, grațioase și confortabile te pot ajuta să faci slalom printre sarcinile zilnice, dar pot fi purtate și la o întâlnire de afaceri sau la un eveniment în oraș. În plus, pe site-ul de mai sus găsești o paletă largă de încălțăminte de calitate din care poți alege.

Iată cum recunosti pielea de calitate:

  • pielea folosită este realizată manual
  • pielea este flexibilă și moale
  • nu păstrează umezeală

Preferă să investești în pantofi de piele care oferă rezistență în timp și pe care îi poți folosi ani buni, nu doar câteva sezoane (dacă ai noroc). De asemenea, confortul este un alt factor decizional în acest caz pentru că încălțămintea din piele ia forma piciorului, mai exact a tălpii, ceea ce ajută ca greutate corpului să fie distribuită uniform, iar tu să nu resimți stresul încălțămintei grele.

  • Investește în rochii

Designerul preferat al ducesei de Cambridge este Alexander McQueen și mereu poartă creațiile faimoasei case de modă. Iubește rochiile și este extrem de feminină. Nuanțele pastel sau verdele smarald ori roșul aprins pur și simplu le iubește și nu se teme de ele. Folosește și tu rochii vaporoase care îți marchează talia, din materiale fluide, vaporoase cu imprimeuri diverse sau rochile tip taior. Kate este pasionată de pălării și este recunoscută pentru pălăriile cu bor lat marca Philip Treacy pe care le accesorizează atât de șic cu flori prinse într-o parte a chipului și cocuri elegante. De aceea, indiferent că este vară sau iarnă adaugă outfit-ului tău un pic de zvâc și accesorizează-l cu pălării tip Panama sau Fedora și ceva flori voluminoase prinse de acestea. 

  • Reciclează ținutele

Kate este amplu admirată și datorită faptului că reciclează ținutele. Este printre singurele fețe regale care face acest lucru ceea ce dovedește nu doar simț estetic, dar și practic. Ea își poate permite orice și cu toate astea face mereu alegeri vestimentare ieftine pe care le îmbracă des. Fă și tu la fel pentru că eleganța și prestanța nu stău în numărul de ținute unice pe care le porți, ci în numărul de ținute pe care le mixezi frumos și le oferi unicitate de fiecare dată când le îmbraci.

În concluzie, Kate Middleton este un exemplu de bun gust și rafinament, iar dacă o să-i studiezi mai bine ieșirile în societate îți vei da seama că dă dovadă de multă bunătate și educație.

Sursă foto: Unsplash.com

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *