”Dublă” a lui Ramzi la debut

În cel de-al doilea amical din această iarnă, Minerul Costești a pierdut sâmbătă, scor 2-3 disputa cu Pandurii Tg. Jiu. Ambele goluri ale vâlcenilor au fost marcate de Shaheen Ramzi (FOTO), americanul de origine palestiniană fiind la partida de debut. Nu au putut evolua la Costești, fiind accidentați: Trașcă, Neacșa, Pașoi, A. Diaconescu și Bălan.

Minerul și-a completat staff-ul cu Cosmin Popa, care a devenit antrenor secund. ”O să încerc să mai aduc jucători și să ajut echipa, cât timp stau în țară” a declarat Cosmin Popa, care locuiește în Dubai.

Costeștiul a mai adus și un atacant, pe Ion Berescu, venit de la Jiul Petroșani, care a debutat și el în disputa cu Pandurii Tg. Jiu. Minerul Costești a mai anunțat transferurile lui Bogdan Zamfirescu (Mijlocaș, Mioveni), Daniel Miroiu (fundaș dreapta, Tg.Cărbunești), Marin Roșianu (fundaș stânga, Dăești) și Raul Horumbă (atacant, Horezu). 

De miercuri, echipa pregătită de Marius Vlădoi intră în cantonament la Băile Olănești.

Minerul: Panait – Miroiu, Nicolaescu, Rizea, Șt. Pufu – Zamfirescu, Păun, Horumbă – Negoiță, Berescu, Roșianu. Au mai jucat: Ramzi, Kelemen, Bornea și B.Preda.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *